Η Xerox εξαγοράζει την Go Inspire, ενισχύοντας την παρουσία της στην αγορά των ψηφιακών υπηρεσιών.

Η Xerox εξαγόρασε την εταιρεία Go Inspire, έναν πάροχο υπηρεσιών εκτύπωσης και ψηφιακού μάρκετινγκ με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, με σκοπό να εντείνει την παρουσία της στην αγορά Ψηφιακών Υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Go Inspire εξυπηρετεί πελάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (EMEA).

 

«Επικεντρωνόμαστε στη διεύρυνση του πεδίου εφαρμογής των ψηφιακών υπηρεσιών όπως και των υπηρεσιών που αφορούν στο engagement των πελατών της Xerox«, δήλωσε ο Darren Cassidy, Διευθύνων Σύμβουλος για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία και αντιπρόεδρος, EMEA Global Document Services της Xerox. «Οι δυνατότητες της Go Inspire θα στηρίξουν την ενίσχυση της πολυκαναλικής επικοινωνίας, επιταχύνοντας την ανάπτυξη στην περιοχή EMEA και δημιουργώντας νέες δυνατότητες για να βοηθήσουμε τους υφιστάμενους και νέους πελάτες μας».

 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που εντασσόμαστε στην ομάδα της Xerox και ανυπομονούμε να συμβάλουμε στην ανάπτυξη των ψηφιακών υπηρεσιών της», δήλωσε ο Patrick Headley, διευθύνων σύμβουλος της Go Inspire. «Μαζί με την Xerox, θα διευρύνουμε το υψηλής ποιότητας χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών για τη συνεχώς αυξανόμενη βάση πελατών μας στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και πέραν αυτού».

 

Η εξαγορά αυτή υποστηρίζει τη δέσμευση της Xerox να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των Digital Services και να προσφέρει καινοτόμες λύσεις στο χώρο εργασίας επιχειρήσεων κάθε μεγέθους.