Συμμετοχή της Xerox Hellas στο 6ο No Finish Line Athens!

Η ομάδα της Xerox έδωσε το παρόν στις 26 Μαΐου στην «Αγορά του Καλατράβα», στο ΟΑΚΑ, όπου πραγματοποιήθηκε η φετινή έναρξη του Φιλανθρωπικού αγώνα No Finish Line Athens για την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού “Ένωση Μαζί για το Παιδί”, που παρέχει στήριξη σε παιδιά, νέους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

 

Η ομάδα της Xerox, με 19 συμμετέχοντες, είναι ιδιαιτέρως χαρούμενη και περήφανη που με τη συμμετοχή της συμβάλλει στην υποστήριξη του «Μαζί για το Παιδί». Υπενθυμίζεται ότι φέτος, ο αγώνας φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ, το διάστημα 25 έως 29 Μαΐου, και τα έσοδα θα διατεθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», στηρίζοντας μητέρες και παιδιά πρόσφυγες από την Ουκρανία.

 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas Βασίλης Ραμπάτ, δήλωσε σχετικά με τη συμμετοχή των συναδέλφων της Xerox στο No Finish Line Athens: «Η διοργάνωση τόσο σημαντικών αθλητικών γεγονότων, στέλνει το μήνυμα της ελπίδας πως κάθε σπουδαία προσπάθεια, μπορεί να οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον. Η Xerox, μέσω της συμμετοχής των συναδέλφων μας, υποστηρίζει αθλητικά δρώμενα που έχουν απώτερο στόχο την ενδυνάμωση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Εύχομαι καλές επιδόσεις σε όλους και να θυμόμαστε πάντα

 ότι ο αθλητισμός έχει πολύπλευρα οφέλη για όλους μας».