Η Xerox Hellas κατέκτησε 3 κορυφαία βραβεία στα Printing Awards 2020 για την τεχνολογία αιχμής και την καινοτομία

Η παραγωγική πρέσα Xerox® Iridesse™ κέρδισε δυο χρυσά και η τεχνολογία XMPie® ένα αργυρό βραβείο

ΑΘΗΝΑ, Φεβ. 19, 2020 – Η Xerox Hellas κέρδισε 3 βραβεία στην τελετή απονομής των Printing Awards 2020. Η παραγωγική πρέσα Xerox® Iridesse™ κατέκτησε δυο χρυσά στις κατηγορίες Digital Printing και Multiple Color Printing (CMYK & Spot) ενώ η τεχνολογία XMPie®, ένα ανεπτυγμένο λογισμικό για εξατομικευμένες επικοινωνίες σε πολλαπλές πλατφόρμες πήρε το αργυρό βραβείο στην κατηγορία Software.

Το Iridesse™ είναι η μόνη πρέσα ψηφιακής παραγωγής, που μπορεί να εκτυπώσει με ακρίβεια, μέχρι και έξι χρώματα σε ένα μόνο πέρασμα και έχει τη δυνατότητα, να δημιουργεί μοναδικά εφέ με διακοσμητικά μελάνια μεταλλικού, διάφανου και λευκού χρώματος. Αυτή η ικανότητα παρέχει περισσότερες ευκαιρίες σχεδίασης, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει τις μικρού μεγέθους επιχειρήσεις να υιοθετούν ειδικά φινιρίσματα σε περιορισμένα περάσματα εκτύπωσης.

Το XMPie® είναι ένα κορυφαίο λογισμικό της Xerox, για πελάτες που επιθυμούν να αλληλεπιδρουν με το κοινό τους με εξατομικευμένες, αποδοτικές επικοινωνίες, τόσο σε φυσικές όσο και ψηφιακές πλαρφόρμες επικοινωνίας. Το XMPie® συνδυάζει τη δύναμη του one-to-one μάρκετινγκ, των εφαρμογών web-to-print και της διαχείρισης καμπάνιας cross-media σε μια ενιαία, ευέλικτη πλατφόρμα.

«Η παραγωγική πρέσα Xerox® Iridesse™ και το λογισμικό XMPie®  αποτελούν έκφραση της καινοτομίας της Xerox με εστίαση στον πελάτη», δήλωσε ο Διευθυντής Marketing & Πωλήσεων της Xerox Hellas, κ. Χάρης Τράμπας. «Με αυτές τις λύσεις, οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να διαφοροποιήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους με περισσότερες λειτουργίες, καλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερη ευελιξία στο χαμηλότερο κόστος».