Η Xerox τοποθετεί τη Joanne Collins Smee ως Εκτελεστική Αντιπρόεδρο, Επικεφαλής του Εμπορικού και Διευθύντρια Συνεργατών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

ΑΘΗΝΑ, 27 Φεβρουαρίου 2020 – Η Xerox ανακοίνωσε τον διορισμό της Joanne Collins Smee ως εκτελεστικής αντιπροέδρου, επικεφαλής του εμπορικού τμήματος και διευθύντριας πωλήσεων συνεργατών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Σε αυτόν τον νέο της ρόλο, θα αναφέρεται στον John Visentin, αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Xerox.

«Η Joanne είναι αποδεδειγμένα ένας ηγέτης και ένας άνθρωπος της τεχνολογίας. Υπό την ηγεσία της, η Xerox σημείωσε πρόοδο, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη του πληροφοριακού μας συστήματος και εισάγοντας μια νέα σειρά ψηφιακών υπηρεσιών», δήλωσε ο Visentin. «Για να υποστηρίξει περαιτέρω την ανάπτυξη της Xerox, η Joanne και η ομάδα της θα επικεντρωθούν στην παροχή καινοτόμων λύσεων στον χώρο εργασίας για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (SMB) και για τους συνεργάτες του Καναλιού».

Η Collins Smee προσχώρησε στη Xerox τον Σεπτέμβριο του 2018 ως επικεφαλής του εμπορικού τμήματος, ενισχύοντας την ανάπτυξη της στρατηγικής λογισμικού και υπηρεσιών της εταιρείας. Εφεξής, θα ηγείται και του Xerox Business Solutions, του τμήματος δηλαδή της εταιρείας που έχει επικεντρωθεί στην εξυπηρέτηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των συνεργατών της Xerox.

Πριν από την ένταξή της στη Xerox, ηγήθηκε των υπηρεσιών τεχνολογικού μετασχηματισμού για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Η.Π.Α. και πέρασε πάνω από 25 χρόνια στην IBM σε διοικητικούς ρόλους, σε παγκόσμιο επίπεδο, – από την διεύθυνση των πωλήσεων, ως την υποστήριξη & παράδοση τεχνικών προϊόντων και υπηρεσιών.

«Η ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και του Καναλιού έχουν μεγάλη σημασία για τη Xerox. Οι πελάτες αναζητούν νέες λύσεις στον χώρο εργασίας, που θα κάνουν την καθημερινή τους εργασία καλύτερη. Έχουμε επενδύσει σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες αυτές, επιτρέποντας τόσο στη Xerox, όσο και στους συνεργάτες της να αξιοποιήσουν αυτή την ευκαιρία ανάπτυξης», δήλωσε η Collins Smee.