Δίκτυο αντιπροσώπων Xerox. 30 χρόνια συνεργασίας και καινοτομίας

Αθήνα, 17/12/2019 – Φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από την πρώτη συμφωνία που σύναψε η Xerox Hellas με τοπικούς αντιπροσώπους για την αποτελεσματικότερη διάθεση των προϊόντων και των υπηρεσιών της στις τοπικές κοινωνίες. Πλέον, με ένα δίκτυο συνεργατών που μετράει αισίως 24 επίσημους αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα, η Xerox αποτελεί τη μόνη εταιρεία στoν κλάδο της με εκπροσώπηση σε κάθε γωνιά της χώρας. Σε πολλές περιπτώσεις, η συνεργασία αυτή, πέρα από την πώληση και την προώθηση των προϊόντων της Xerox, επεκτείνεται και στο κομμάτι της τεχνικής υποστήριξης.

Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας της στην Ελλάδα, η Xerox είχε ως άμεση προτεραιότητα να εγκαθιδρύει ισχυρές συνεργασίες με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την τεχνολογία. Οι σχέσεις αυτές έγιναν στενότερες με τα χρόνια, με αποκορύφωμα το 1989, οπότε και υπογράφτηκαν οι πρώτες συμβάσεις συνεργασίας με τοπικούς αντιπροσώπους. Οι ARMAOS Α.Ε., ΑΣΗΜΟΓΛΟΥ, ΙΝΦΟΓΟΥΕΑΡ A.Ε. (πρώτη ονομασία ΦΑΣΜΑ Ε.Π.Ε.), ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ Α.Ε. και ΧΑΡΤΕΞ Α.Ε. αποτελούν τους πρώτους χρονικά επίσημους αντιπροσώπους της εταιρείας στην Ελλάδα. Τριάντα χρόνια μετά, με ένα πολύ πιο διευρυμένο δίκτυο, η Xerox  συνεχίζει να επιβεβαιώνει στην πράξη την πρόθεσή της να επενδύει σε ισχυρές και μακροχρόνιες συνεργασίες.

Βασικός στόχος της δημιουργίας του δικτύου επίσημων αντιπροσώπων ήταν να μπορούν επιχειρήσεις και καταναλωτές από κάθε γωνιά της Ελλάδας να αποκτήσουν εύκολα πρόσβαση σε καινοτόμες τεχνολογίες και έξυπνες λύσεις εργασίας. Εκτός από την πώληση μηχανών και αναλωσίμων, τα τελευταία χρόνια μεγάλη άνθηση παρουσιάζει η παροχή Υπηρεσιών Διαχείρισης Εκτυπώσεων (Managed Print Services) μέσω των αντιπροσώπων, αλλά και η προώθηση έξυπνων εφαρμογών που αυξάνουν την παραγωγικότητα.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas, Βασίλης Ραμπάτ, δήλωσε σχετικά. «Το γεγονός της συμπλήρωσης 30 χρόνων από τις πρώτες μας συμφωνίες με τοπικούς αντιπροσώπους, μας γεμίζει χαρά και συγκίνηση.
Η αφοσίωση των συνεργατών μας στους εταιρικούς στόχους και η προσήλωσή τους στις ανάγκες των πελατών, ήταν ανέκαθεν ένας πολύτιμος πόρος για τη Xerox. Οι αντιπρόσωποί μας είναι οι άνθρωποι με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινά όνειρα και επιδιώξεις και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε μαζί τους, με στόχο  να προσφέρουμε ασφαλείς, καινοτόμες και εξατομικευμένες λύσεις».

ΧΧΧ-

Βρείτε τον πιο κοντινό σας αντιπρόσωπο της Xerox στο www.xerox.gr/map

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

«Τα τελευταία τριάντα χρόνια, μαζί με την Xerox εξελίσσουμε συνεχώς τον τρόπο
δουλειάς μας και προσφέρουμε στους πελάτες μας ό,τι πιο σύγχρονο, συμφέρον και λειτουργικό. Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα συνεχίσει να συμβαίνει και τα επόμενα 30
χρόνια, γιατί οι τεχνολογίες εξελίσσονται συνεχώς, η Xerox τις παρακολουθεί στενά
και οι πελάτες μας στην Κρήτη τις έχουν ανάγκη».

Δημήτρης Αρμάος
Ιδρυτής & Διευθυντής, ΑRMAOS AE

«Μετά από 30 δημιουργικά χρόνια ως επίσημοι αντιπρόσωποι της Xerox στη Χίο, παραμένουμε πιστοί στο πνεύμα και τις αξίες της εταιρείας και συνεχίζουμε με ακόμα περισσότερο ζήλο να παρέχουμε στους πελάτες μας καινοτόμες λύσεις που καλύπτουν αποτελεσματικά τις ανάγκες τους».

Βαγγέλης Ασήμογλου
Co-Founder, ΑΣΗΜΟΓΛΟΥ

«30 χρόνια άριστης συνεργασίας με τη Xerox, μας βοήθησαν να αναπτύξουμε την επιχειρηματική μας δράση στην Κέρκυρα. Tα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της Xerox, μαζί με τις άλλες δραστηριότητες της εταιρείας μας, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής στους πελάτες μας. Πρόκειται
για μια υγιή συνεργασία, με πολλαπλά οφέλη».

Γιάννης Τραγγανίδας

Υπεύθυνος Πωλήσεων INFOWARE A.E.

«Θυμάμαι σαν τώρα την ημέρα που αποφάσισα να συμπορευτώ με τη Xerox στον τομέα των Office Products. Τριάντα χρόνια μετά, η επιλογή αυτή αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη, καθώς η Xerox δεν είναι απλά μια εταιρεία που πουλάει τεχνολογία. Διαθέτει μια κουλτούρα που, όταν την  αφομοιώσεις, δεν ζεις χωρίς αυτήν. Η Xerox είναι στο DNA μου».

Κώστας Νικολούζος

Ιδιοκτήτης ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ Α.Ε.