Η Xerox κερδίζει την πρώτη θέση για ένατη συνεχόμενη χρονιά στην έρευνα αγοράς της Quocirca για τα Managed Print Services

Η Xerox εδραίωσε και πάλι τη θέση της στην κορυφή της αγοράς υπηρεσιών διαχείρισης εκτυπώσεων (MPS), κατακτώντας την πρώτη θέση στην έκθεση για το τοπίο της παγκόσμιας αγοράς της Quocirca, για ένατη συνεχή φορά.

«Η συνέπεια της Xerox  σε αυτόν τον τομέα της εξασφάλισε την πρώτη θέση για μια ακόμη χρονιά», δήλωσε η Louella Fernandes, αναπληρώτρια διευθύντρια της Quocirca. «Η εμπειρία της Xerox σε υποστήριξη πολλαπλών προμηθευτών, διεθνή εξυπηρέτηση, ολοκληρωμένες αναλύσεις και αναφορές σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη δύναμη της τεχνολογίας ConnectKey, εδραιώνει την αυξανόμενη δυναμική της εταιρείας στην αγορά MPS».

Η τεχνολογία ConnectKey® της Xerox συνδέει τον φυσικό και ψηφιακό κόσμο και μετατρέπει τις παραδοσιακές συσκευές εκτύπωσης σε έξυπνους, συνδεδεμένους βοηθούς στο χώρο εργασίας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου εργασιακού χώρου.

Οι εξατομικευμένες αυτοματοποιημένες ροές εργασιών του χαρτοφυλακίου, η πρόσβαση με το πάτημα ενός κουμπιού στο cloud, η συμβατότητα με κινητά, προσαρμοσμένες εφαρμογές και χαρακτηριστικά ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων συμβάλλουν στη βελτίωση της παραγωγικότητας, της αποδοτικότητας και της ασφάλειας των χρηστών.

Οι προσφορές MPS της Xerox έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις πολύπλοκες ανάγκες τόσο των μεγάλων επιχειρήσεων όσο και των επιχειρήσεων μικρού και μεσαίου μεγέθους που μεταβαίνουν από το χαρτί στην ψηφιακή εποχή. Τεχνολογίες όπως η πλατφόρμα DocuShare® της Xerox, προσφέρουν τα δομικά συστατικά του σύγχρονου γραφείου: εργασία εν κινήσει, συνεργασία, έξυπνη διαχείριση δεδομένων και αυτοματοποίηση χρονοβόρων διαδικασιών. Εργαλεία όπως η υπηρεσία User Analytics της Xerox ξεκλειδώνουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του εκτυπωτή για τον εντοπισμό ευκαιριών ψηφιακού μετασχηματισμού / αυτοματισμού.

Η ασφάλεια των εγγράφων και των δεδομένων παραμένει καταλυτική για την αξία των MPS της Xerox, όπως αναφέρει η έκθεση Quocirca: «Η Xerox διαθέτει ένα ισχυρό σύνολο υπηρεσιών και εργαλείων ασφαλείας, τα οποία είναι απαραίτητα για τα MPS. Η πολυεπίπεδη προσέγγισή της στην ασφάλεια περιλαμβάνει υπηρεσίες αξιολόγησης, ανάπτυξη πολιτικής ασφαλείας, συμμόρφωσης και αποκατάστασης, ανάλυση των χρηστών, έλεγχο και παρακολούθηση».

«Στη Xerox, είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε στους πελάτες τα εργαλεία και την υποστήριξη που χρειάζονται για τη μετάβαση σε ψηφιακές ροές εργασίας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas, Βασίλης Ραμπάτ. «Είμαστε υπερήφανοι που για άλλη μια φορά αναγνωριζόμαστε ως ηγέτες στα MPS παγκοσμίως και βοηθάμε τους πελάτες μας να κερδίσουν σε αποδοτικότητα, παραγωγικότητα και εξοικονόμηση κόστους».

Η έκθεση Quocirca παρέχει επίσης μια ανεξάρτητη αξιολόγηση μιας ποικιλίας επιλεγμένων παρόχων MPS, ορίζοντας βασικές τάσεις της βιομηχανίας βάσει έρευνας πελατών. Τα ευρήματα περιλαμβάνουν:

– Η επέκταση των συμβάσεων MPS για την κάλυψη των υπηρεσιών ψηφιακής ροής εργασίας μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επιτύχουν περαιτέρω βελτίωση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας. Συνολικά, το 84% των οργανισμών έχουν εφαρμόσει ψηφιακές διαδικασίες χωρίς χαρτί.

– Τα MPS αποτελούν βασικό στοιχείο για την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού, μέσω της ψηφιοποίησης και της αυτοματοποίησης της ροής εργασίας.

– Η ποιότητα και η ασφάλεια των υπηρεσιών είναι οι κορυφαίοι λόγοι για την εγκατάσταση MPS.

– Σχεδόν το ήμισυ (49%) των οργανισμών συμφωνούν ότι η ασφάλεια των εκτυπώσεων είναι σημαντική για τη στρατηγική τους για την ασφάλεια.