Με υψηλό σκορ επιβραβεύεται η στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης της Xerox στην κατάταξη Εταιρικής Υπευθυνότητας FTSE4Good Index

Η Xerox Corporation (NYSE: XRX) κατατάσσεται και πάλι στην FTSE4Good Index Series, η οποία μετρά τις επιδόσεις των εταιρειών που δίνουν το καλό παράδειγμα με ισχυρές περιβαλλοντικές, κοινωνικές και διακυβερνητικές πρακτικές.

Η Xerox πέτυχε μια τέλεια (5.0) κατάταξη σε κάθε κατηγορία (περιβάλλον, κοινωνία, εταιρική διακυβέρνηση) και σκορ 96 στα 100 για τις συνολικές επιδόσεις της.

«Χρόνο με το χρόνο εξασφαλίζουμε ότι η Xerox έχει μια βιώσιμη περιβαλλοντική και κοινωνική στρατηγική διακυβέρνησης», δήλωσε ο Michele Cahn, αντιπρόεδρος Global Government Affairs, Sustainability & Citizenship της Xerox. «Ένα ισχυρό πρόγραμμα ESG είναι απαραίτητο σε μια επιχείρηση και ωφελεί τους υπαλλήλους, τους πελάτες, τους μετόχους μας και τον πλανήτη».

Ο δείκτης FTSE4Good ανήκει στο Financial Times Stock Exchange, ένα τμήμα της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου.

Η Xerox δημοσιεύει ετησίως την έκθεσή της για την εταιρική κοινωνική ευθύνη δίνοντας το μήνυμα ότι οι επιχειρηματικές πρακτικές που συνάδουν με την φιλοσοφία της εταιρίας ως παγκόσμιου ετέρου αποτελούν μέρος της ιστορίας της Xerox. Η νέα έκθεση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Xerox θα αναρτηθεί σύντομα ηλεκτρονικά.