Πρώτη στα μερίδια αγοράς των Έγχρωμων Α3 προϊόντων η Xerox Hellas

Αθήνα 19 Σεπτεμβρίου, 2016 – Πρώτη σε μερίδια αγοράς Έγχρωμων Α3 προϊόντων στην Ελλάδα εμφανίζεται η Xerox στα αποτελέσματα που ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρεία Infosource για το πρώτο εξάμηνο του 2016.  Συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία του πρώτου τριμήνου του 2016, το brand Xerox παραμένει πρώτο στο σύνολο της κατηγορίας των Α3  Έγχρωμων Πολυλειτουργικών Συστημάτων (MFPs) με ποσοστό  24,39%, παρουσιάζοντας αύξηση εγκαταστάσεων, όχι μόνο σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2015, αλλά και σε σχέση με την συνολική αγορά.

Επιπροσθέτως, παρότι το πρώτο εξάμηνο του 2016 η αγορά στα Α4 προϊόντα κατηγορίας laser είχε πτώση 10% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2015,  η Xerox είχε αύξηση 9%, βελτιώνοντας το μερίδιό της στην ελληνική αγορά. Κύριο μοχλό αυτής της ανόδου αποτελεί το πρωτοποριακό πρόγραμμα πενταετούς εγγύησης, με επίσκεψη τεχνικού στο χώρο του τελικού πελάτη, που προσφέρει η Xerox σε επιλεγμένα Α4 μηχανήματα.

Ο κος Χάρης Τράμπας, Marketing & Sales Director της Xerox Hellas, σχολίασε σχετικά μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την εμπιστοσύνη με την οποία συνεχίζει να μας περιβάλλει η αγορά, ειδικά σε ότι αφορά στην πιο απαιτητική και ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των έγχρωμων Α3 λύσεων. Οι μοναδικές προτάσεις προστιθέμενης αξίας και το κορυφαίο after sales service που προσφέρουμε, σε συνδυασμό με την ποιότητα και την αξιοπιστία που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της Xerox, συμβάλλουν ουσιαστικά στο να μπορέσουν πολλές επιχειρήσεις να εξυπηρετήσουν αποτελεσματικά τις ανάγκες διαχείρισης των εγγράφων τους, αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους και διασφαλίζοντας σημαντική εξοικονόμηση πόρων». Και πρόσθεσε κλείνοντας: «Το πρόσφατο λανσάρισμα της νέας μας σειράς πολυλειτουργικών συσκευών “i-series”, μας κάνει να βλέπουμε με μεγάλη αισιοδοξία το επόμενο διάστημα.  Τα “i-series” είναι εξοπλισμένα με την εξελιγμένη τεχνολογία ConnectKey® και με έτοιμες προς χρήση εφαρμογές (apps), οι οποίες μπορούν να επιταχύνουν τις επιχειρησιακές διαδικασίες, παρέχοντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις».

-ΧΧΧ-