Η Xerox για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή της έκθεσης της Quocirca “Managed Print Services (MPS) Market Landscape”

Αθήνα, 3 Αυγούστου, 2016 – Η Xerox έχει διατηρήσει για άλλη μια φορά την ηγετική της θέση στην παγκόσμια αγορά των Managed Print Services (MPS), σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του ομίλου ερευνών Quocirca. Οι κατατάξεις για το 2016 παρουσιάζουν τη Xerox ως ηγέτιδα για έβδομη συνεχόμενη χρονιά.

Η νέα γενιά MPS της Xerox  προσφέρει τρία στάδια –αξιολόγηση και βελτιστοποίηση, ασφάλεια και ενσωμάτωση, αυτοματοποίηση και απλοποίηση – που έχουν σχεδιαστεί για να γεφυρώσουν το κενό ανάμεσα στο χαρτί και τον ψηφιακό κόσμο, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να βελτιώνουν τις διαδικασίες εγγράφων αυξάνοντας τα έσοδα και μειώνοντας το κόστος αλλά και να είναι σε θέση να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. Μέσα από τις υπηρεσίες MPS της Xerox, οι επιχειρήσεις μπορούν να αναθέσουν τη διαχείριση των εκτυπώσεών τους και να μειώσουν τα κόστη τους μέχρι και 30%.

Η έκθεση Quocirca, η οποία αναλύει τους παρόχους της παγκόσμιας αγοράς MPS, αναφέρεται στη Xerox όσον αφορά «στο εύρος και στο πλούσιο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών (της) για όλα τα μεγέθη οργανισμών, το οποίο ενισχύεται από ένα διευρυμένο φάσμα λύσεων αυτοματισμού ροής εργασιών», ως απόδειξη για την συνεχιζόμενη ηγετική θέση της εταιρείας στο χώρο.

«Η Xerox είναι εδραιωμένη στην αγορά MPS, – και αυτό αποδεικνύεται και πάλι με το γεγονός ότι βρίσκεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη θέση», δήλωσε η Louella Fernandes, Associate Director της Quocirca. «Η παγκόσμια αξιοπιστία της, οι εξειδικευμένες εκθέσεις και η πλατφόρμα αναλύσεων επιτρέπουν στη Xerox να υπερέχει όταν δουλεύει με μεγάλους, πολύπλοκους οργανισμούς που έχουν διαφορετική υποδομή εκτύπωσης γραφείου και παραγωγής. Με την επένδυση σε λύσεις αυτοματισμού για καθετοποιημένες αγορές, η Xerox αναπτύσσει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο λύσεων, που εξορθολογίζει τις ροές εργασίας και βοηθάει στην ενσωμάτωση του χαρτιού στις ψηφιακές ροές εργασίας».

Η έκθεση Quocirca προσφέρει μια ανεξάρτητη αξιολόγηση οκτώ παρόχων και περιγράφει τις βασικές τάσεις της αγοράς των MPS, που βασίζονται σε έρευνα πελατών. Το κόστος, η ασφάλεια και η εξυπηρέτηση αποτελούν την κορυφή της ατζέντας των MPS, με το 81% των ερωτηθέντων να αναφέρουν ότι η ασφάλεια ήταν κυρίως ένα σημαντικό ή πολύ σημαντικό κίνητρο (αύξηση από 75% το 2015). Η ανάγκη για ασφαλείς λύσεις και υπηρεσίες εκτύπωσης ενισχύεται με δεδομένο ότι το 61% των οργανισμών ανέφεραν τουλάχιστον μια παραβίαση δεδομένων που να σχετιζόταν με εκτυπώσεις κατά το περασμένο έτος.

Επιπλέον, πάνω από το 80% των οργανισμών θεωρούν τις Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων ως μια σημαντική κινητήρια δύναμη για την ψηφιακή μεταμόρφωση.

«Η διαχείριση και εξασφάλιση πληροφοριών – τόσο σε έντυπη όσο και σε ψηφιακή μορφή – σε κάθε οργανισμό αποτελεί ένα σημαντικό εγχείρημα», δήλωσε ο Joseph Hanania, senior vice president, Global Document Outsourcing Business Group, της Xerox. «Η τελευταία έκθεση Quocirca για την αγορά των MPS δείχνει ότι οι οργανισμοί βλέπουν την αγορά των MPS ως οδηγό για ένα λιτό και ευέλικτο ψηφιακό μέλλον και αναγνωρίζει την ικανότητά μας να παρέχουμε μια σαφή στρατηγική διαχείρισης πληροφοριών που ενσωματώνει διαδικασίες τόσο αναφορικά με το χαρτί όσο και ψηφιακές».

Η Xerox συνεχίζει να ενισχύει το χαρτοφυλάκιο των αυτοματοποιημένων ροών εργασίας της, εισάγοντας νέες λύσεις για να ανοίξει το δρόμο σε μεγαλύτερη παραγωγικότητα και ψηφιακή μετατροπή. Οι λύσεις της Xerox καλύπτουν πλέον τον τομέα ασφάλισης, υγειονομικής περίθαλψης, τραπεζών, επιχειρήσεων, λιανικού εμπορίου, της κυβέρνησης και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Το 2015, η Xerox ονομάστηκε επίσης ηγέτιδα στις αξιολογήσεις/εκθέσεις Gartner’s 2015 Magic Quadrant for Managed Print and Content Services1, IDC MarketScape U.S. Managed Workflow Services Vendor Assessment2 και IDC MarketScape Western Europe Managed Workflow Services Vendor Assessment3.

-xxx-