Πρώτη η Xerox στο σύνολο των ασπρόμαυρων Α3 πολυλειτουργικών συσκευών για το δεύτερο τρίμηνο του 2013

Αθήνα, 11 Σεπτεμβρίου 2013 – Στην πρώτη θέση της αγοράς των ασπρόμαυρων Α3 πολυλειτουργικών μηχανημάτων τοποθετείται η Xerox, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Infosource για το δεύτερο τρίμηνο του 2013.

Πιο συγκεκριμένα, η Xerox αναδείχθηκε κυρίαρχη με μερίδιο αγοράς 30,4%, με τη δεύτερη σε κατάταξη εταιρεία να ακολουθεί με διαφορά εφτά ποσοστιαίων μονάδων.

Συνολικά, η Xerox βρίσκεται μεταξύ των τριών πρώτων εταιρειών στις περισσότερες κατηγορίες, ενώ σε κάποιες κατηγορίες κατέχει ηγετική θέση με εντυπωσιακά μερίδια, όπως για παράδειγμα το 61% στα Α4 έγχρωμα πολυλειτουργικά μηχανήματα με ταχύτητες 31 σελ./ λεπτό και πάνω, καθώς και το 66,7% στα έγχρωμα παραγωγικά μηχανήματα μεσαίας κατηγορίας.

Με αφορμή την ανακοίνωση των μεριδίων αγοράς, η κα Μαρία Μεταξογένη, European Channel Group Director, Xerox Hellas, σχολίασε: «Στις μέρες μας περισσότερο από ποτέ, τα αποτελέσματα από την έρευνα αγοράς της Infosource μας γεμίζουν χαρά και υπερηφάνεια, καθώς επιβεβαιώνουν την προτίμηση όλο και πιο πολλών εταιρειών κάθε μεγέθους και κλάδου, που επιλέγουν τη Xerox ως στρατηγικό συνεργάτη τους. Σε ότι αφορά στην αγορά των Α3 πολυλειτουργικών μηχανημάτων, αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόσφατο λανσάρισμα της πλατφόρμας Xerox Connect Key αποτέλεσε σημαντικό μοχλό για την ενίσχυση των πωλήσεων και τη βελτίωση των συνολικών αποτελεσμάτων. Το γεγονός ότι βρισκόμαστε για άλλη μια φορά στην πρώτη θέση επιβεβαιώνει ότι το όνομα Xerox αποτελεί εγγύηση αξιοπιστίας και αποτελεσμάτων στη συνείδηση των ελληνικών επιχειρήσεων, που βλέπουν σε εμάς έναν συνεργάτη που μπορεί να τις βοηθή&sig
ma;ει να αντεπεξέλθουν ή ακόμη και να βγουν ισχυρότερες από τις σύγχρονες προκλήσεις».

ΤΕΛΟΣ