Νέα βράβευση για την Xerox

Αθήνα, 18 Σεπτεμβρίου, 2013 – Μια ακόμη σημαντική διάκριση από τον ανεξάρτητο οργανισμό Buyers Laboratory Inc. (BLI) απέσπασε πρόσφατα το Xerox WorkCentre 7855, ενισχύοντας έτσι περαιτέρω τη θέση της εταιρείας στον χώρο των έγχρωμων Α3 πολυλειτουργικών συσκευών. Το WorkCentre 7855, που αποτελεί τη ναυαρχίδα της Xerox όσον αφορά στη νέα πλατφόρμα ConnectKey της εταιρείας, διακρίθηκε για την τέλεια αξιοπιστία του, τα ανώτερα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητάς του σε δίκτυο και τη μεγάλη ευκολία χρήσης του.

Πιο συγκεκριμένα, το Xerox WorkCentre 7855 χαρακτηρίστηκε ως “Pick” του οργανισμού στην κατηγορία των “Outstanding 51- to 60-ppm A3 Colour MFP”, έπειτα από δοκιμή που περιλάμβανε 300.000 εκτυπώσεις. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής και παρά τον τεράστιο όγκο, δεν προκλήθηκε απολύτως καμία Εμπλοκή χαρτιού ενώ η συσκευή δεν χρειάστηκε service, επιβεβαιώνοντας έτσι και στην πράξη τα χαρακτηριστικά αξιοπιστίας της. Το Xerox WorkCentre 7855 ξεχώρισε, ωστόσο, χάρη και στα άριστα επίπεδα ασφαλείας που παρέχει στους χρήστες του, αλλά και στην εξαιρετική ευκολία χρήσης που προσφέρει η πλατφόρμα ConnectKey. Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, η νέα πλατφόρμα περιλαμβάνει έναν αριθμό χαρακτηριστικών που απλοποιούν τις πιο σύνθετες ροές εργασίας, μεταξύ των οποίων το Single Touch Scan, μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν να ορίσουν και να αποθηκεύσουν στην κεντρική οθόνη της συσκευής κουμπιά ειδικά για τη λειτουργία της σάρωσης.

«Ένα σπουδαίο πολυλειτουργικό σύστημα με την υποστήριξη της νέας πλατφόρμας ConnectKey της Xerox, που απαντά στις απαιτήσεις ενός ολοένα και περισσότερο μετακινούμενου ανθρώπινου δυναμικού και στην ανάγκη για πιο προηγμένη ασφ&#x3A
C;λεια ΙΤ, το WorkCentre 7855 αποδεικνύεται μία λύση εξαιρετικών επιδόσεων», ανέφερε ο Everton Mowatt, Product Marketing Manager, Xerox Europe.

Το εργαστήριο Buyers Laboratory Inc. είναι ο πλέον έγκριτος οργανισμός ερευνών και δοκιμών IT, που εδώ και σχεδόν 50 χρόνια διεξάγει εντατικές δοκιμές σε προϊόντα εγγράφων, συγκρίνοντας τη γενικότερη επίδοση, παραγωγικότητα, αξιοπιστία και ευχρηστία των μηχανημάτων, μεταξύ πολλών άλλων σημαντικών παραγόντων.