Η Xerox απέσπασε 4 βραβεία στο διαγωνισμό «Printing Awards 2022»

Η Xerox απέσπασε 4 βραβεία στο διαγωνισμό «Printing Awards 2022» για την ανάδειξη των Πρωτοπόρων Εταιρειών στη Σύγχρονη Εκτύπωση, στις Γραφικές Τέχνες και στην Τυπογραφία.

Στη 2η διοργάνωσή του, ο θεσμός των Printing Awards της BOUSSIAS ανέδειξε τις εταιρείες και τα έργα που ξεχώρισαν για την χρονιά που πέρασε στον κλάδο της σύγχρονης εκτύπωσης, των γραφικών τεχνών και της τυπογραφίας.

Οι διακρίσεις της Xerox εντάσσονται στον πυλώνα όπου επιβραβεύονται έργα γραφικών τεχνών που επιδεικνύουν υψηλή δεξιοτεχνία, δημιουργικότητα και πρωτοτυπία, αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες στην προεκτύπωση, την εκτύπωση και τη βιβλιοδεσία.

Οι συγκεκριμένες βραβεύσεις απεικονίζουν την προσήλωση της Χerox στο μέλλον του εργασιακού χώρου, όπως και στις υποδομές που τον υποστηρίζουν μέσα από ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων, ικανών να ενώσουν τον φυσικό με τον ψηφιακό κόσμο.

Συγκεκριμένα, η Xerox βραβεύτηκε στην κατηγορία “Digital Printing – Commercial/Label/Packaging” όπου κατέκτησε το βραβείο Silver για τα Xerox Versant 280 Press & CMYK Plus καθώς και το Bronze βραβείο με τα Xerox PrimeLink C9065/C9070 & Adaptive CMYK Plus Kit.

Επίσης, τα Xerox® PrimeLink® C9065/C9070 & Adaptive CMYK Plus Kit και Xerox® Versant® 280 Press & CMYK Plus απέσπασαν το Silver βραβείο και στην κατηγορία “Multiple Color Printing” (CMYK & Spot), η οποία αφορά στην πολύχρωμη εκτύπωση – εφαρμογές εκτυπώσεων με τετραχρωμία και χρώματα αναμείξεως (spot).

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park, στην καρδιά της Αθήνας.