Η Xerox στις πρώτες θέσεις της έκθεσης Print Security Market Landscape 2023 της Quocirca

Η Xerox «σκαρφάλωσε» στις πρώτες θέσεις της αγοράς ασφάλειας εκτύπωσης σύμφωνα με την έκθεση Print Security Market Landscape 2023 της Quocirca. Η καθιερωμένη έκθεση που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, παρέχει μια απεικόνιση της θέσης των προμηθευτών στην παγκόσμια αγορά ασφάλειας εκτύπωσης και αναγνωρίζει τους κορυφαίους προμηθευτές της βιομηχανίας εκτύπωσης που προσφέρουν λύσεις ασφαλείας ως μέρος του χαρτοφυλακίου τους.

Η έκθεση αναδεικνύει μεταξύ άλλων τις διαρκείς προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί στην εξασφάλιση της υποδομής εκτύπωσης καθώς προσαρμόζονται σε έναν υβριδικό χώρο εργασίας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Quocirca, παρά τη συνεχή ψηφιοποίηση που ενισχύθηκε από την πανδημία, το 61% των οργανισμών έχει υποστεί απώλειες δεδομένων τους τελευταίους 12 μήνες λόγω μη ασφαλών πρακτικών εκτύπωσης.

«Καθώς το έγκλημα στον κυβερνοχώρο συνεχίζει να αυξάνεται, οι πελάτες μας αναζητούν λύσεις για την πρόληψη απώλειας δεδομένων και τον περιορισμό  των κινδύνων ασφαλείας. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να  δοθεί η δυνατότητα εφαρμογής λύσεων ασφαλείας για τη διαχείριση της εργασίας σε απομακρυσμένο περιβάλλον», δήλωσε η Tracey Koziol, εκτελεστική αντιπρόεδρος της Global Offering Solutions και επικεφαλής της προϊοντικής ομάδας της Xerox. «Η Xerox συνεχίζει να επενδύει στην προστασία της υποδομής εκτύπωσης και των δεδομένων των πελατών της και είναι τιμή μας που η Quocirca μας αναγνωρίζει ως ηγέτη στην ασφάλεια εκτύπωσης».

Η Xerox ενίσχυσε την ηγετική της θέση στη φετινή αξιολόγηση. Η Quocirca ξεχώρισε την εταιρεία για τις διευρυμένες δυνατότητές της σε θέματα ασφάλειας συσκευών, διαχείρισης στόλου και ασφάλειας περιεχομένου. Επιπλέον, αναδείχθηκαν οι προηγμένες εξελίξεις στον τομέα της διαχείρισης πιστοποιήσεων, του λογισμικού, της διαχείρισης ευπαθειών, της παρακολούθησης ασφάλειας και της αυτόματης αντιμετώπισης προβλημάτων.

Σύμφωνα με την έκθεση, «H Xerox ξεχωρίζει σημαντικά για την εντυπωσιακή της κληρονομιά στον τομέα των υπηρεσιών διαχείρισης εκτύπωσης και για την εξειδίκευσή της στην παροχή αναλυτικών αξιολογήσεων ασφάλειας. Η βαθιά εμπειρία της εταιρείας και η ικανότητα διασφάλισης και βελτιστοποίησης των διαδικασιών διαχείρισης εγγράφων εντάσσονται ανάμεσα στις ισχυρότερες στον κλάδο».

Top of Form

Η Xerox έχει υιοθετήσει μια πολυεπίπεδη προσέγγιση στο πεδίο της ασφάλειας που βασίζεται σε ένα σύνολο αρχών Zero Trust με στόχο την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας για όλους της τους πελάτες, ενώ έχει καταθέσει περισσότερες από 600 πατέντες σχετικά. Επιπλέον, μέσω αυτής της προσέγγισης, «συνδέει» διάφορες λύσεις διαχείρισης πληροφοριών και συμβάντων ασφάλειας, δίνοντας τη δυνατότητα για προηγμένη ανάλυση και ένταξη της ασφάλειας των εκτυπωτών στα ευρύτερα συστήματα ασφαλείας των οργανισμών με τη χρήση προηγμένων αναλύσεων και τεχνητής νοημοσύνης. Τα προϊόντα της Xerox συμμορφώνονται με ένα ευρύ φάσμα πιστοποιήσεων του κλάδου, ενώ η εταιρεία δημιούργησε πρόσφατα ένα ιδιωτικό πρόγραμμα επιβράβευσης, σε συνεργασία με την HackerOne, για τον προληπτικό εντοπισμό σφαλμάτων και την αντιμετώπιση πιθανών ευπαθειών στους εκτυπωτές και στα πολυμηχανήματά  της. Τέλος, οι δυνατότητες ασφαλείας της Xerox επεκτείνονται και στις υπηρεσίες cloud, συμπεριλαμβανομένου του Xerox® Workplace Cloud, το οποίο επιτρέπει την ασφαλή εκτύπωση και διαχείριση στόλου.