Η Xerox επιταχύνει την παραγωγικότητα στο χώρο εργασίας, ως συνοδοιπόρος των πελατών της στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού

Η νέα καμπάνια «We make work, work» παρουσιάζει την πλήρη σειρά λύσεων που προσφέρει η εταιρεία, για να βοηθήσει τους πελάτες της να ξεπεράσουν τις σύγχρονες προκλήσεις στο χώρο εργασίας

Η Xerox Holdings Corporation  (NASDAQ: XRX) λάνσαρε πρόσφατα τη νέα διαφημιστική καμπάνια, «We make work, work». Η νέα καμπάνια αποτελεί την πιο σημαντική «brand & demand» πρωτοβουλία της εταιρείας στην πρόσφατη ιστορία της. Καταδεικνύει τη βαθιά κατανόηση της Xerox για τις δυσκολίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι πελάτες της στο εργασιακό περιβάλλον και προβάλλει τις λύσεις για τη βελτιστοποίηση της ροής εργασιών, με στόχο να πετύχουν στο σύγχρονο δυναμικό υβριδικό χώρο εργασίας.

«Σήμερα, οι εργαζόμενοι— των μεγαλύτερων μέχρι των μεσαίων επιχειρήσεων και διαφόρων κλάδων — βρίσκονται υπό νέα πίεση λόγω των απαιτήσεων του σύγχρονου χώρου εργασίας. Είτε αυτό οφείλεται σε μια «αβέβαιη οικονομία», είτε σε μια έκρηξη μη δομημένων δεδομένων ή ακόμα και στην προσδοκία να επιτελούν περισσότερα με λιγότερα-  οι εργαζόμενοι χρειάζονται λύσεις που μπορούν να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν αυτές τις προκλήσεις», δήλωσε ο Steve Bandrowczak, Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox. «Οι εταιρείες πρέπει να επωφεληθούν από την τεχνολογία και την αυτοματοποίηση για να βελτιώσουν την παραγωγικότητα και τη δέσμευση των εργαζομένων τους. Η παροχή αυτών των λύσεων και η δυνατότητα επιτάχυνσης του ψηφιακού μετασχηματισμού των πελατών μας, αποτελεί την κορυφαία προτεραιότητα της Xerox για το  μέλλον.»

Η καμπάνια «We make work, work» τονίζει τη δέσμευση της Xerox να υποστηρίζει τους πελάτες της στον ψηφιακό μετασχηματισμό του υβριδικού περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα βασίζεται στην ιστορική δύναμη των λύσεων που παρέχει η εταιρεία στο χώρο εργασίας. Η  καμπάνια έχει ήδη ξεκινήσει στις ΗΠΑ με βίντεο σε ψηφιακές και streaming υπηρεσίες, καθώς και με podcasts, αλλά και με έντυπη και ψηφιακή προβολή στην New York Times. Επιπλέον, πραγματοποιείται διαφημιστική καμπάνια τοπικά- σε όλη τη μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης, συμπεριλαμβανομένων των LaGuardia, JFK και του πύργου Nasdaq.

«Η Xerox εξακολουθεί να είναι  ένας αξιόπιστος και κορυφαίος πάροχος τεχνολογίας εκτύπωσης, ωστόσο μερικοί δεν γνωρίζουν το πλήρες φάσμα των τεχνολογικών λύσεων που προσφέρει για τον χώρο εργασίας. Και ειδικά η επόμενη γενιά των αρμοδίων για τη λήψη αποφάσεων στις επιχειρήσεις», δήλωσε η Deena LaMarque Piquion, Γενική Διευθύντρια Μάρκετινγκ στη Xerox.

Μέσω αυτής της καμπάνιας, εργαζόμαστε για να επαναπροσδιορίσουμε την εικόνα της Xerox και να παρουσιάσουμε το εύρος των λύσεών μας για τον σύγχρονο χώρο εργασίας: υπηρεσίες IT και ψηφιακές υπηρεσίες, ασφάλεια, λογισμικό, προηγμένη αυτοματοποίηση, λύσεις τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) και επαυξημένης πραγματικότητας (AR) και φυσικά, εκτύπωσης.

Εκτός από την υπάρχουσα σειρά λύσεων για ψηφιακές και IT υπηρεσίες, η Xerox τα επόμενα χρόνια, θα παρουσιάσει νέες, οι οποίες θα προσαρμόζονται στις ανάγκες των πελατών αλλά και κάθε κλάδου και θα «κάνουν τη δουλειά, να δουλεύει». Μάθετε περισσότερα για τις τεχνολογικές υπηρεσίες της Xerox στο χώρο εργασίας εδώ.