Σημαντική αναγνώριση για τη Xerox στον τομέα της ασφάλειας

Η Xerox αναγνωρίστηκε ως ηγέτιδα εταιρεία στην Έκθεση IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2022-2023 Vendor Assessment.

 

Η  εν λόγω μελέτη αξιολογεί αναγνωρισμένες εταιρείες του τομέα εκτυπώσεων για λύσεις και υπηρεσίες ασφάλειας έντυπων και εγγράφων.

 

Η θέση της Xerox στην συγκεκριμένη αξιολόγηση βελτιώθηκε από την τελευταία έκθεση που ολοκληρώθηκε το 2019, κατατάσσοντάς τη στην πρώτη 2άδα.

 

Ειδικότερα, η IDC αναγνώρισε τη Xerox ως leader στα ευρύτερα χαρτοφυλάκια λύσεων και υπηρεσιών που σχετίζονται με την εκτύπωση, την πλήρη σειρά υπηρεσιών ασφαλείας και την ολιστική προσέγγιση ασφαλείας.

 

Αναφορικά με την τελευταία, αναγνωρίστηκε η δέσμευση της Xerox σε λύσεις προστασίας, που εκτείνονται πέρα από τις δυνατότητες μιας  συσκευής και περιλαμβάνουν λύσεις cloud, δικτύου, δεδομένων/περιεχομένου και IT Security.

 

Ακολουθούν μερικές από τις παρατηρήσεις της IDC:

 

 

  • H Xerox βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ασφάλειας της βιομηχανίας εκτυπώσεων για πολλά χρόνια.
  • Η Xerox εργάζεται για να βοηθήσει τους πελάτες να επιτύχουν την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια, υιοθετώντας προδιαγραφές ασφαλείας με πρότυπα zero trust.
  • Ο συνδυασμός του πλαισίου ασφαλείας, του παγκόσμιου μοντέλου παροχής υπηρεσιών και της ολιστικής προσέγγισης της Xerox στην αγορά, παρέχει μια σταθερή βάση για εκείνους τους οργανισμούς που θέλουν να συμπεριλάβουν την ασφάλεια εκτύπωσης και εγγράφων στη συνολική πολιτική ασφαλείας του οργανισμού τους.
  • Η Xerox πρέπει να είναι στη λίστα προμηθευτών των εταιρειών που επενδύουν στην ασφάλεια, ειδικότερα σε θέματα υβριδικής εργασίας.