Η Xerox εμπλουτίζει την πλατφόρμα ConnectKey με νέα apps

Η συλλογή εφαρμογών της Xerox, πιο γνωστή ως Xerox App Gallery, προσφέρει πληθώρα εφαρμογών που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση συνηθισμένων  επιχειρησιακών διαδικασιών, την επίλυση προκλήσεων και τη βελτίωση της λειτουργίας των πελατών σας. Καθώς οι επιχειρήσεις αναπτύσσονται, το Xerox App Gallery επιτρέπει στις συσκευές τεχνολογίας Xerox ConnectKey να μεγαλώνουν μαζί τους. Η συλλογή περιλαμβάνει τόσο εφαρμογές της ίδιας της Xerox όσο και εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί από συνεργάτες της.

 

Με το Xerox App Gallery οι πελάτες σας μπορούν να κάνουν τα πάντα – από τη σάρωση και την ψηφιοποίηση εγγράφων σε κάθε μορφή, μέχρι μετάφραση απευθείας στη συσκευή ή μέσω υπολογιστή. Από την άλλη, υπάρχουν εφαρμογές που απευθύνονται σε κάθετες αγορές, όπως για παράδειγμα ο χώρος της υγείας.
Το Xerox App Gallery είναι προσβάσιμο, εύχρηστο και πλούσιο σε δυνατότητες και απευθύνεται σε όλους – από εκείνους που εργάζονται εν κινήσει και αξιοποιούν το cloud, μέχρι αυτούς που εργάζονται από το γραφείο τους εννιά με πέντε.

 

Οι νέες εφαρμογές για συσκευές με ενσωματωμένη την τεχνολογία Xerox ConnectKey δίνουν στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να συνδέσουν καλύτερα το προσωπικό τους με δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το Salesforce, το QuickBooks Online και το Concur, να υποστηρίξουν αποτελεσματικότερα τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες τους και να απλοποιήσουν πολλές ακόμη διαδικασίες.
Η αγορά και εγκατάσταση των εφαρμογών είναι πιο απλή από ποτέ, μέσω του ανανεωμένου Xerox App Gallery, του νέου site της Xerox που προσφέρει τη δυνατότητα ηλεκτρονικών αγορών.

 

Τα apps φέρνουν την επιτυχία

Η δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων εφαρμογών για την κάλυψη συγκεκριμένων επιχειρησιακών αναγκών των πελατών, προσφέρει μια τεράστια ευκαιρία στο κανάλι των συνεργατών της Xerox να διαφοροποιηθούν σε μια ανταγωνιστική αγορά. Για παράδειγμα, συνεργάτες όπως η Foxway, η RDT Office Solutions Group Ltd και η Just Tech έχουν οδηγήσει σε σημαντική ανάπτυξη τις επιχειρήσεις τους αξιοποιώντας το εργαλείο Personalized Application Builder (PAB) της Xerox. Το PAB βοηθά τους συνεργάτες μας να κάνουν τις ιδέες τους πράξη, παρέχοντας εργαλεία, κατάρτιση και πόρους μάρκετινγκ για να δημιουργήσουν εξατομικευμένες λύσεις για τα πάντα, από λύσεις γραφείου και υπηρεσίες διαχείρισης εκτύπωσης (MPS) έως την παραγωγή. Η δημιουργία εφαρμογών μέσω του PAB βοηθά τους πελάτες να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους, ενώ παράλληλα δίνει την ευκαιρία στο κανάλι των συνεργατών να παράγουν νέα έσοδα με την πώληση της εφαρμογής τους στο Xerox App Gallery.

 

Το ανανεωμένο App Gallery

Οι σειρές εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων, Xerox VersaLink και Xerox AltaLink, αποτελούν σημεία εκκίνησης για εφαρμογές όπως οι ακόλουθες:

 

  • Xerox Connect App for Salesforce: Πρόσβαση στο σύστημα CRM του Salesforce με απευθείας σάρωση εγγράφων από τον πολυλειτουργικό εκτυπωτή.

 

  • Xerox Audio Documents App: Μετατρέπει με ασφάλεια τα έγγραφα από έντυπη μορφή σε αρχεία ήχου.

 

  • Xerox Connect App for QuickBooks Online: Εύκολη καταχώρηση εξόδων χωρίς σάρωση πολλαπλών παραστατικών. Τα παραστατικά εξάγονται σε μια αναφορά εξόδων και υποβάλλονται μαζί με ειδοποιήσεις που αποστέλλονται στους προϊσταμένους για έγκαιρη έγκριση.

 

  • Xerox Forms Manager App: Απλοποιεί τη διαχείριση πολλαπλών εργασιών μειώνοντας ταυτόχρονα τους κινδύνους της χρήσης χαρτιού. Με έξυπνες δυνατότητες προγραμματισμού μέσω ενσωματωμένων κωδικών QR, τα σαρωμένα έντυπα δρομολογούνται αυτόματα στο κατάλληλο email.

 

  • Xerox Quick Link App: Αποστέλλει απευθείας από τη συσκευή ένα email που περιέχει τους κατάλληλους συνδέσμους για την εγκατάσταση και συνδέει τους υπολογιστές ή τις φορητές συσκευές με τα προγράμματα οδήγησης και τις ρυθμίσεις διαμόρφωσης.

 

Κάθετες αγορές: Τα apps στη σχολική τάξη

Με βάση τη γνώση και την εμπειρία από τη συνεργασία με χιλιάδες πελάτες από τον χώρο της εκπαίδευσης, η Xerox κυκλοφορεί εφαρμογές και λύσεις που αυξάνουν την παραγωγικότητα για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές:

 

  • Xerox Connect App for Blackboard: Ψηφιοποίηση και αποθήκευση εγγράφων απευθείας στον λογαριασμό της πλατφόρμας Blackboard Learn.

 

  • Xerox Proofreader Service: Ελέγχει κείμενα στην αγγλική γλώσσα σε επίπεδο ορθογραφίας, γραμματικής, στυλ και λογοκλοπής.