Η Xerox λανσάρει νέες δυνατότητες εκτύπωσης που αλλάζουν τα δεδομένα

Η τεχνολογία Xerox Adaptive CMYK Plus σε συνδυασμό με τους ολοκαίνουργιους εκτυπωτές Xerox PrimeLink® C9065 και C9070 δημιουργεί νέες ευκαιρίες σε ασυναγώνιστη τιμή.

Αθήνα, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου – Με δεδομένο ότι η ειδικευμένη εκτύπωση αποτελεί ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα ψηφιακά τμήματα, η Xerox ανέπτυξε την τεχνολογία Adaptive CMYK Plus, μια καινοτομία ειδικά σχεδιασμένη για τον ολοκαίνουριο έγχρωμο εκτυπωτή PrimeLink® C9065 / C9070.

Η τεχνολογία Adaptive CMYK Plus αποτελεί μια συμπληρωματική προσθήκη, σχεδιασμένη για να ενισχύσει την προσφορά χρωμάτων πέρα από τα «παραδοσιακά» χρώματα (γαλάζιο, ματζέντα, κίτρινο και μαύρο, του χρωματικού μοντέλου CMYK). Για τον έγχρωμο, entry production εκτυπωτή  PrimeLink C9065 / C9070, η πρόσθετη αυτή εφαρμογή επεκτείνει τις επιλογές του χρωματικού φάσματος της συσκευής με φλούο χρώματα, χρυσό, ασημί, λευκό και διάφανο, όταν αυτό απαιτείται. Αυτή η τεχνολογία ανοίγει νέους δρόμους προς την ανάπτυξη, επιτρέποντας στους εκτυπωτές και τα δημιουργικά τμήματα σε όλους τους τομείς, να παράγουν εντυπωσιακές εφαρμογές όπως ευχετήριες κάρτες, φυλλάδια, προσκλήσεις, αφίσες και ταμπέλες σήμανσης.

«Αυτή η 2 σε 1 ικανότητα της μηχανής εκτύπωσής μας σε συνδυασμό με τη νέα τεχνολογία Adaptive CMYK Plus επιτρέπει στους εκτυπωτές να ξεπεράσουν τα όρια που θέτει η εμπορική εκτύπωση σε μια τιμή ασύγκριτη για την αγορά» δήλωσε ο Terry Antinora, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Workplace Solutions, της Xerox.

Ο εκτυπωτής PrimeLink C9065 / C9070 αποτελεί νέα προσθήκη στην αγορά. Σχεδιασμένος για να είναι ευέλικτος ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τόσο των πολυάσχολων χώρων εργασίας, όσο και του περιβάλλοντος παραγωγής, ο εκτυπωτής περιλαμβάνει μια οθόνη αφής 10 ιντσών, διευκολύνοντας την πρόσβαση αφενός σε γενικές λειτουργίες και αφετέρου σε εφαρμογές παραγωγικότητας.

Η αύξηση της παραγωγικότητας επιτυγχάνεται με τις δυνατότητες σάρωσης 270 ipm και εκτύπωσης 70 σελ. / λεπτό. Ακόμη και σε αυτές τις ταχύτητες, η ποιότητα δεν θυσιάζεται. Ο PrimeLink C9065 / C9070 προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις στην κατηγορία του με ποιότητα έγχρωμης εικόνας 2400 x 2400 dpi, εξαιρετική απεικόνιση λεπτομερειών και εικόνων, καθώς και κορυφαία απόδοση στην εναλλαγή και ακρίβεια των χρωμάτων.

Στο περιβάλλον παραγωγής, o PrimeLink C9065 / C9070 προσφέρει heavyweight media και δυνατότητες εκτύπωσης με φύλλα εξαιρετικά μεγάλου μήκους (XLS), υποστηρίζοντας υλικά εκτύπωσης έως και 26 ίντσες / 660 χιλιοστά, όπως πανό, καλύμματα βιβλίων και ημερολόγια. Οι δυνατότητες επιπρόσθετης τροφοδοσίας και φινιρίσματος επαγγελματικής ποιότητας περιλαμβάνουν υπερμεγέθη τροφοδοσία με μεγάλη χωρητικότητα, στοίβαξη; διάτρηση, τετράγωνη περικοπή διπλής όψεως για έγγραφα full bleed, φυλλάδια, τρίπτυχα και αναδίπλωση τύπου C / Z. Εξοπλισμένο με το Εργαλείο Ρύθμισης της Ποιότητας Εικόνας (SIQA) και την επιλογή των servers EFI, ο εκτυπωτής PrimeLink C9065 / C9070 επιτρέπει στους χρήστες να οργανώνουν τις εργασίες απρόσκοπτα, με συνέπεια και με βέλτιστη ποιότητα εκτύπωσης, σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Ο PrimeLink C9065 / C9070 είναι τώρα διαθέσιμος για παραγγελίες σε όλες τις χώρες που εξυπηρετεί η Xerox. Οι παραγγελίες για την τεχνολογία Adaptive CMYK Plus για τον εκτυπωτή PrimeLink C9065 / C9070 θα ξεκινήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Η Ένωση Τεχνολογιών Εκτύπωσης χαρακτήρισε την τεχνολογία Adaptive CMYK Plus ως έναν παράγοντα που «αλλάζει το παιχνίδι» στον τομέα και απένειμε στη Xerox το βραβείο Vanguard Breakthrough ως μέρος του προγράμματος της Ένωσης, RED HOT. Η Xerox κέρδισε επτά βραβεία RED HOT και δύο βραβεία Vanguard φέτος.