Οι νέοι εκτυπωτές της Xerox με τεχνολογία ConnectKey® αυξάνουν την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα στο χώρο εργασίας

Αθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 2019.  Οι εργαζόμενοι μπορούν να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στo να συνεργάζονται και να δημιουργούν πολύχρωμα υλικά marketing χάρη στους δύο νέους  “βοηθούς εργασίας” της Xerox, που εξατομικεύουν την καθημερινή εργασία και υποστηρίζουν την εργασία εν κινήσει, με ασφαλή και ασύρματη εκτύπωση.

Σχεδιασμένοι για μεσαίες και μεγάλες ομάδες εργασίας, οι Α3 έγχρωμοι εκτυπωτές Xerox Versalink® C8000 και C9000 προσφέρουν επαγγελματική ποιότητα χρώματος, απόλυτη αξιοπιστία και ένα χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. Επιπλέον, ο C9000 είναι εξοπλισμένος με εργαλεία διαχείρισης χρώματος ακριβείας, μεγαλύτερη ευελιξία μέσων και πρόσθετη παραγωγικότητα – απαραίτητα εργαλεία για in-house γραφίστες.

Υποδειγματική εμπειρία χρήσης

Η εμπειρία του χρήστη, η οποία κάνει τα προϊόντα αυτά να ξεχωρίζουν, ξεκινά με μια απλή διαδικασία βασιζόμενη σε έναν εξειδικευμένο οδηγό (wizard) εγκατάστασης και ρύθμισης παραμέτρων. Οι σχεδιαστές, τα στελέχη marketing καθώς και το προσωπικό των γραφείων αποκτούν πρόσβαση σε ένα ισχυρό, αλλά εύκολα προσβάσιμο σύνολο χαρακτηριστικών, χωρίς να απαιτείται εξειδίκευση στον τομέα των τεχνολογιών πληροφορικής.

Η έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών με δυνατότητα κλίσης, ανταποκρίνεται στα αγγίγματα και τα ‘περάσματα’ (swipe), ακριβώς όπως συμβαίνει σε ένα tablet ή smartphone, ενώ μπορεί ευκολα να προσαρμοστεί σε διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας.

Οι έξυπνες εφαρμογές μέσω της τεχνολογίας Xerox ConnectKey που είναι διαθέσιμες από τη Συλλογή Εφαρμογών της Xerox, παρέχουν τη δυνατότητα περαιτέρω εξατομίκευσης. Αυτές οι εφαρμογές, παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες cloud, όπως Dropbox, Google Drive και Box. Παράλληλα, με το @PrintByXerox, οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορεί να εκτυπώσει μια εργασία ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Επαγγελματικό χρώμα σε περιβάλλον εργασίας

Και οι δύο συσκευές παρέχουν επαγγελματική ποιότητα έγχρωμης εικόνας με προηγμένο Emulsion Aggregate (EA) Toner και υψηλή ανάλυση εκτύπωσης. Για βελτιωμένη διαχείριση χρωμάτων, o C9000 υποστηρίζει το σύστημα διαχείρισης χρωμάτων Xerox Precise, προσφέροντας ακρίβεια χρωμάτων και συγκεκριμένη ρύθμιση τόσο των spot colors όσο και των χρωμάτων pantone.

Ο C9000 χειρίζεται επίσης παχύτερα και βαρύτερα αποθέματα για να παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στη δημιουργία εγγράφων όπως φυλλάδια, προτάσεις, αφίσες και direct mail υλικά.
Για να αυτοματοποιήσετε την τελική παραγωγή, οι προαιρετικοί κατασκευαστές φυλλαδίων,
που διατίθενται και στις δύο συσκευές, προσφέρουν δυνατότητα συρραφής και τσάκισης εγγράφων καθώς και δημιουργίας φυλλαδίων.

«Όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας προϊόντων VersaLink, οι εκτυπωτές C8000 και  C9000 σου επιτρέπουν να δουλεύεις με τους δικούς σου όρους, όποτε και οπουδήποτε θελήσεις» δήλωσε η Tracey Koziol, Senior Vice President, Global Offerings της Xerox. «Πρόκειται για πραγματικούς “βοηθούς εργασίας”, που προσαρμόζονται στις διαφορετικές απαιτήσεις, ενώ παράλληλα συμβαδίζουν με τον ταχύτατα εξελισσόμενο και ολοένα πιο ευέλικτο χώρο εργασίας».