Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη ανανεώνει για 5 χρόνια τη συνεργασία του με τη Xerox για τη διαχείριση των εκτυπωτικών του αναγκών

Οι ευφυείς λύσεις εργασίας της Xerox βελτιώνουν την παραγωγικότητα και μειώνουν τα κόστη, με τη βοήθεια έξυπνων εφαρμογών.

ΑΘΗΝΑ, Ιούλιος 2019 – Ένας από τους κορυφαίους οινοπαραγωγούς της Ελλάδας, το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, επέλεξε τα Intelligent Workplace Services της Xerox, μια σειρά από υπηρεσίες που ξεπερνούν κατά πολύ τα παραδοσιακά Managed Print Services (MPS), με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της παραγωγικότητας.

Στο πλαίσιο αυτής της πενταετούς συνεργασίας, η Xerox θα εισάγει στα κεντρικά γραφεία του κορυφαίου οινοποιού εκτυπωτές και πολυλειτουργικούς εκτυπωτές, με ενσωματωμένη την πρωτοποριακή τεχνολογική πλατφόρμα ConnectKey® και έξυπνες εφαρμογές. Έτσι, οι εκτυπωτές του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη μετατρέπονται σε ευφυείς ‘βοηθούς εργασίας’, που αυτοματοποιούν με ασφάλεια διαδικασίες όπως η αυτόματη μετάφραση εγγράφων σε περισσότερες από 45 γλώσσες, με την εφαρμογή Xerox Easy Translation Service.

Ο Γεράσιμος Λαζαρίδης, Business Development Manager του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη Α.Ε. δήλωσε σχετικά: “Τα τελευταία πέντε χρόνια, η Xerox μας βοήθησε να αυξήσουμε την παραγωγικότητά, να χαμηλώσουμε τα κόστη παραγωγής εγγράφων και να ενισχύσουμε την ασφάλεια της πληροφορίας. Αυτά τα αποτελέσματα, σε συνδυασμό με τις νέες, καινοτόμες τεχνολογίες της Xerox, κατέστησαν την ανανέωση της συνεργασίας μας μια φυσική επιλογή. Είμαστε σίγουροι ότι η Xerox θα μας βοηθήσει να επιταχύνουμε τις προσπάθειές μας στο δρόμο προς τoν ψηφιακό μετασχηματισμό”.

“Η ανανέωση του συμβολαίου μας με το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη αποτελεί έμπρακτη επιβεβαίωση της δύναμης της πλατφόρμας ConnectKey, της εξελιγμένης εμπειρίας που αυτή επιφυλάσσει για τον χρήστη, αλλά και της φροντίδας που προσφέρουμε στους πελάτες μας” είπε ο Χάρης Τράμπας, Διευθυντής Marketing και Πωλήσεων της Xerox Hellas. “Με τα Intelligent Workplace Services της Xerox θα βοηθήσουμε το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη να προωθήσει την καινοτομία στον χώρο εργασίας και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον νέας γενιάς για τη διαχείριση των εγγράφων και των πολύτιμων δεδομένων της”.

H ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη και της Xerox έγινε με τη συμβολή της Copygraff, επίσημου αντιπροσώπου της Xerox στην Κεντρική & Δυτική Μακεδονία.