Οι νέες εφαρμογές από τη Xerox επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους

  • Οι εφαρμογές υποστηρίζουν στελέχη γραφείου, εργαζόμενους εν κινήσει και υπεύθυνους εκπαίδευσης
  • Ροές εργασίας χωρίς προβλήματα για οποιαδήποτε επιχείρηση
  • Το βελτιωμένο Xerox App Gallery κάνει έυκολη την περιήγηση, την αγορά και την εγκατάσταση εφαρμογών.

Αθήνα, 29 Οκτωβρίου 2018. Οι νέες εφαρμογές από τη Xerox για συσκευές με ενσωματωμένη την τεχνολογία Xerox ConnectKey® δίνουν στους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνδέσουν καλύτερα το προσωπικό τους με δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το Salesforce, το QuickBooks Online και το Concur, να υποστηρίξουν αποτελεσματικότερα τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες τους και να απλοποιήσουν πολλές ακόμη διαδικασίες. Η αγορά και εγκατάσταση των εφαρμογών είναι πιο απλή από ποτέ, μέσω του ανανεωμένου Xerox App Gallery, του νέου site της Xerox που προσφέρει τη δυνατότητα ηλεκτρονικών αγορών.

Οι νέες εφαρμογές διευκολύνουν την εργασία.

Η συνεχιζόμενη ανάπτυξη της γκάμας προϊόντων με ενσωματωμένη την τεχνολογία ConnectKey® υπογραμμίζει τη θέση της Xerox ως πρωτοπόρου στην τεχνολογία των εκτυπώσεων και της διαχείρισης της πληροφορίας. Οι νέες προσθήκες και βελτιώσεις διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα των εργαζομένων, μειώνουν τις χρονοβόρες διαδικασίες μέσα σε μια επιχείρηση και προσφέρουν νέες εναλλακτικές στους παραδοσιακούς τρόπους εργασίας.

Οι σειρές Xerox VersaLink® και Xerox AltaLink® αποτελούν σημεία εκκίνησης για εφαρμογές όπως οι ακόλουθες:

  • Xerox Connect App for Salesforce: πρόσβαση στο σύστημα Customer Relationship Management του Salesforce απευθείας μέσω ενός πολυλειτουργικού εκτυπωτή (MFP), ώστε να ανεβάζετε και να μοιράζεστε πιο εύκολα πληροφορίες διαχείρισης πωλήσεων με τους φακέλους πελατών, σαρώνοντας τα έγγραφα απευθείας στο Salesforce.
  • Xerox Audio Documents App: μετατρέπει με ασφάλεια τα έγγραφα από έντυπη μορφή σε αρχεία ήχου, επιτρέποντας σε όσους κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα ή βρίσκονται εν κινήσει να ακούν τα έγγραφά τους αντί να τα διαβάζουν.
  • Xerox Connect App for QuickBooks Online: προσφέρει μια διαδικασία καταχώρησης εξόδων χωρίς προβλήματα με τη σάρωση πολλαπλών παραστατικών. Τα παραστατικά εξάγονται σε μια αναφορά εξόδων και υποβάλλονται μαζί με ειδοποιήσεις που αποστέλλονται στους προϊσταμένους για έγκαιρη έγκριση. Για τους χρήστες Concur, μια παρόμοια εφαρμογή διαχείρισης εισπράξεων θα είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος του έτους.
  • Xerox Forms Manager App: απλοποιεί τη διαχείριση πολλαπλών εργασιών μειώνοντας ταυτόχρονα τους κινδύνους της χρήσης χαρτιού. Με έξυπνες δυνατότητες προγραμματισμού μέσω ενσωματωμένων κωδικών QR, τα σαρωμένα έντυπα δρομολογούνται αυτόματα στην κατάλληλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Xerox Quick Link App: επιτρέπει γρήγορη εκκίνηση της εκτύπωσης χωρίς υποστήριξη IT. Αυτή η διαισθητική εφαρμογή αποστέλλει απευθείας από τη συσκευή ένα email που περιέχει τους κατάλληλους συνδέσμους για την εγκατάσταση και συνδέει τους υπολογιστές ή τις κινητές συσκευές με τα προγράμματα οδήγησης και τις ρυθμίσεις διαμόρφωσης.

«Το μέλλον της εργασίας είναι ήδη εδώ, με τους «βοηθούς εργασίας» μας να λειτουργούν ως οι ενορχηστρωτές του ψηφιακού μετασχηματισμού.” δήλωσε η Tracey Koziol, Vice President Global Offering, Xerox. Και πρόσθεσε: “Η εξέλιξη της πλατφόρμας ConnectKey® ανταποκρίνεται στην υπόσχεσή μας να προωθήσουμε την ψηφιοποίηση για τους πελάτες μας, να αυξήσουμε την παραγωγικότητά τους και να δημιουργήσουμε νέες πηγές εσόδων για τους συνεργάτες μας».

Υποστηρίζοντας την Εκπαίδευση

Έχοντας αποκτήσει γνώση και εμπειρία από τη συνεργασία με χιλιάδες πελάτες από τον χώρο της Εκπαίδευσης, η Xerox ανταποκρίνεται με εφαρμογές και λύσεις που αυξάνουν την παραγωγικότητα για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές:

  • Xerox Connect App for Blackboard: παρέχει πρόσβαση σε ένα κορυφαίο σύστημα διαχείρισης μάθησης με τα έγγραφα να ψηφιοποιούνται και να αποθηκεύονται στο λογαριασμό Blackboard Learn μέσα από τη συσκευή σας.
  • Xerox Proofreader Service: ελέγχει κείμενα στην αγγλική γλώσσα σε επίπεδο ορθογραφίας, γραμματικής, στυλ και λογοκλοπής.

Υπεραξία για τους Συνεργάτες

Μαζί με έναν βελτιωμένο σχεδιασμό για μια καλύτερη εμπειρία χρήστη, το Xerox App Gallery αναβαθμισμένο με δυνατότητα ηλεκτρονικών αγορών προσφέρει στους channel partners μια παγκόσμια αγορά για την προώθηση και την πώληση εφαρμογών στην οποία μπορούν να μοιράζονται τα έσοδα όταν οι πελάτες τους αγοράζουν μια εφαρμογή.

Διαθεσιμότητα

Οι νεότερες εφαρμογές της Xerox με δυνατότητα σύνδεσης θα προστεθούν στο  Xerox App Gallery σε επιλεγμένες γεωγραφικές περιοχές μεταξύ τέταρτου τρίμηνου του 2018 και πρώτου τρίμηνου του 2019.