Δύο χρόνια επιτυχίας για το πρόγραμμα πενταετούς εγγύησης από τη Xerox

Αθήνα, 22 Μαρτίου 2018. Η Xerox Hellas συμπληρώνει δύο χρόνια από το λανσάρισμα του επιτυχημένου προγράμματος πενταετούς εγγύησης που προσφέρει στους πελάτες της για επιλεγμένους εκτυπωτές και πολυμηχανήματα, με δωρεάν επισκευή και ανταλλακτικά στο χώρο τους. Μάλιστα, αυτή την περίοδο, η εταιρεία προωθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα με υπαίθρια διαφημιστική καμπάνια σε στάσεις λεωφορείων.

Η συγκεκριμένη προσφορά εντάσσεται στο πλαίσιο των πολιτικών υποστήριξης πελατών της Xerox Hellas, η οποία βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους κατά τη διάρκεια της κρίσης, με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, πλαισιωμένα από τεχνική εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου.

Εγγραφή στην πενταετή εγγύηση έχουν κάνει μέχρι στιγμής περισσότεροι από χίλιοι νέοι αλλά και παλαιότεροι πελάτες της Xerox Hellas, οι οποίοι με τον τρόπο αυτό αποκτούν σημαντικές παροχές. Πιο συγκεκριμένα, με το πρόγραμμα αυτό, οι πελάτες μπορούν να επεκτείνουν κάθε χρόνο και για έως 5 έτη την αρχική εγγύηση, με μοναδική προϋπόθεση την αγορά γνήσιων αναλωσίμων Xerox κάθε χρόνο. Kατά τη διάρκεια της εγγύησης, σε περίπτωση βλάβης, οι τεχνικοί της Xerox επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του πελάτη και προβαίνουν σε επιτόπιο έλεγχο και επισκευή, χωρίς καμία απολύτως χρέωση για την επίσκεψη και τα ανταλλακτικά.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν τα Α4 μοντέλα 3260, 3225, 6020, 6022, 6025 & 6027, τα οποία έχουν αγοραστεί από την ελληνική αγορά. Για την ενεργοποίηση της εγγύησης απαιτείται εγγραφή στην ιστοσελίδα της Xerox. Οι όροι και οι προϋποθέσεις για το πρόγραμμα της πενταετούς εγγύησης αναφέρονται αναλυτικά στο www.xerox.com/5years.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Θωμάς Αρβανιτέλλης, Διευθυντής Πωλήσεων Καναλιού και Αντιπροσώπων της Xerox Hellas «ξεκινήσαμε τη μοναδική αυτή προσφορά, με σκοπό να επιβραβεύσουμε την προτίμησή των πελατών στα καινοτόμα προϊόντα μας και να τους βοηθήσουμε να προστατεύσουν την επένδυσή τους με ένα ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης. Καθώς είμαστε η μοναδική εταιρεία στην αγορά που μέσω ενός αντίστοιχου προγράμματος προσφέρει δωρεάν service και ανταλλακτικά στο χώρο του πελάτη, διαπιστώνουμε με μεγάλη μας χαρά ότι η ανταπόκριση είναι πολύ μεγάλη και αυξάνεται διαρκώς».