Ο Δ/νων Σύμβουλος της Xerox Hellas, Βασίλης Ραμπάτ, νέος Πρόεδρος της ΕΑΣΕ

Αθήνα, 9 Μαρτίου 2018. Συγκροτήθηκε σε Σώμα το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), που προέκυψε από τις εκλογές του Συνδέσμου στις 7 Μαρτίου.

Τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. ανέλαβε ο Βασίλης Ραμπάτ, ένα στέλεχος με μεγάλη προσφορά, καθώς επί σειρά ετών υπηρέτησε με επιτυχία τις επιδιώξεις της EAΣE από τις θέσεις του Ταμία και του Γενικού Γραμματέα.

H EAΣΕ είναι ο Σύνδεσμος των Επαγγελματιών Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων. Έχει 500 Μέλη, Διευθύνοντες Συμβούλους και Γενικούς Διευθυντές, που διοικούν τις περισσότερες από τις σημαντικές εταιρείες στην Ελλάδα. Στοχεύει στην επαγγελματική βελτίωση και ανάπτυξη των Μελών της, βοηθώντας τους να πετύχουν στο όλο και δυσκολότερο έργο τους. Παράλληλα, προβάλλει συστηματικά τις θέσεις της για τη βελτίωση της Διοίκησης των ελληνικών επιχειρήσεων και για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας.

Ο κ. Ραμπάτ δήλωσε σχετικά: «Η ανάληψη αυτής της θέσης αποτελεί μια πραγματικά μεγάλη τιμή και μια σημαντική ευθύνη και ευχαριστώ θερμά τα μέλη μας για την εμπιστοσύνη τους. Τα τελευταία χρόνια, υπό την καθοδήγηση του Νικήτα Κωνσταντέλλου, κάναμε σημαντικά βήματα εξωστρέφειας και αυξήσαμε τη δράση μας σε πολλούς τομείς. Το νέο Δ.Σ., έχοντας αυτή τη παρακαταθήκη, θα προσπαθήσει να αναδείξει ακόμη περισσότερο το θεσμικό ρόλο της ΕΑΣΕ, προωθώντας θέσεις που βοηθούν στην ανάπτυξη της ελληνικής Οικονομίας και κοινωνίας, ενώ παράλληλα θα στοχεύσει στην ενίσχυση της προστιθέμενης αξίας που αποκομίζουν τα μέλη της από τη συμμετοχή τους σε αυτήν. Προτεραιότητα μας θα είναι η σύνδεση μας με την ψηφιακή εποχή, αλλά και με τους νέους που αποτελούν το μέλλον της χώρας μας».

Στο νέο Δ.Σ. της ΕΑΣΕ συμμετέχουν ακόμη οι κ.κ. Πέτρος Ζόραπας, Ιωάννης Κολοβός, Μαρίκα Λάμπρου, Μάριος Μίκαϊτς, Αθανάσιος Μπίκας και Θεοδόσιος Σταϊκόπουλος.