Η Xerox Hellas παρουσίασε τις εξελιγμένες δυνατότητες της νέας έγχρωμης πρέσας Versant 180 σε επαγγελματίες από το χώρο των Γραφικών Τεχνών

Πώς μπορούν οι επαγγελματίες της εκτύπωσης να φτάσουν σε νέα επίπεδα αυτοματισμού και επιχειρηματικής ανάπτυξης;
Με υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης, με μεγαλύτερη ευελιξία και με προηγμένες δυνατότητες τελικής επεξεργασίας. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας έγχρωμης πρέσας Xerox Versant® 180 που παρουσιάστηκε πρόσφατα από τη Xerox Hellas σε δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Περισσότεροι από 50 πελάτες από το χώρο των Γραφικών Τεχνών γνώρισαν από κοντά τις νέες εξελιγμένες δυνατότητες του Versant 180, το οποίο βοηθά τους επαγγελματίες να διευρύνουν την ποικιλία των προϊόντων που προσφέρουν και να εκμεταλλευτούν νέες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Στις δύο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Xerox στην Αθήνα και στο ξενοδοχείο Τhe Met στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, οι καλεσμένοι παρακολούθησαν μια ζωντανή επίδειξη της μηχανής και ειδαν πολλά δείγματα εκτυπώσεων σε διαφορετικούς τύπους χαρτιών. Για την εκτύπωση των δειγμάτων χρησιμοποιήθηκαν πιστοποιημένα χαρτιά από τις εταιρείες Αγγελίδης και Περράκης, καθώς και φάκελοι από την εταιρεία Κοτσώνης.

Η σειρά Versant προσφέρει μεγαλύτερη δυνατότητα παραγωγής, καθώς και εργαλεία τελικής επεξεργασίας όπως αυτοματοποιημένες χρωματικές ρυθμίσεις, σελιδοποιητή, διακορευτή, κοπτικό και άλλα προηγμένα εργαλεία τελειοποίησης (finishing). Τα μοντέλα της σειράς Versant μπορούν να διεκπεραιώσουν κάθε εργασία και να επεξεργαστούν τετμημένα και επιστρωμένα φυλλάδια, φακέλους, επιγραφές και περιοδικά πλήρους εκτύπωσης σε μία ευρεία γκάμα μέσων και μεγεθών, από φακέλους μέχρι εκτυπωμένα banners 26 ιντσών.

O Κώστας Καννάς, υπεύθυνος των παραγωγικών συστημάτων στη Xerox Hellas δήλωσε σχετικά: «Η νέα οικογένεια των Versant προσφέρει ενισχυμένα χαρακτηριστικά αυτοματισμού, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα για μεγιστοποίηση του χρόνου διαθεσιμότητας και παραγωγής, μείωση αποβλήτων, επιτάχυνση της παραγωγικής διαδικσίας και μεγάλες δυνατότητες διεύρυνσης της γκάμας των εφαρμογών. Παράλληλα, το να έχεις τη δυνατότητα να προσφέρεις τελειοποιημένες εκτυπώσεις είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα, καθώς εργασίες οι οποίες προηγουμένως απασχολούσαν πολλαπλά τμήματα μπορούν να γίνουν πλέον με ένα απλό πέρασμα».

Η νέα οικογένεια πολυλειτουργικών εκτυπωτών Versant προσφέρει:

• Μεγαλύτερη απόδοση – Με ενισχυμένους λειτουργικούς κύκλους και τη δυνατότητα εκτύπωσης 80-100 σελίδων το λεπτό. Οι εκτυπωτές μπορούν να εκτυπώσουν stock μέχρι και 350 gsm. Ενσωματωμένες λειτουργίες όπως η Ευθυγράμμιση και η Καταγραφή Ακριβούς Παραγωγής διασφαλίζουν την ευθυγράμμιση εικόνας-μέσου και ομοιομορφία πυκνότητας.

• Περισσότερες επιλογές αναπλήρωσης και ολοκλήρωσης – Οι προηγμένες επιλογές αναπλήρωσης δίνουν τη δυνατότητα για μη διακοπτόμενες εκτυπώσεις μεγαλύτερης διάρκειας και περιλαμβάνουν τα εργαλεία Xerox Inserter, Xerox Basic Punch, Xerox SquareFold Trimmer και Xerox Two-Sided Trimmer.

• Εικόνα υψηλής ποιότητας – Η ανάλυση HD και η τεχνολογία 10-bit προσφέρει 10 φορές περισσότερα pixels σε κάθε σελίδα σε σχέση με άλλους εκτυπωτές. Η ενσωματωμένη τεχνολογία Xerox Confident Color χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό Full Width Array (πλήρους φάσματος) προκειμένου να προσφέρει την βέλτιστη ποιότητα εικόνας. Το Versant 180 Performance Package διαθέτει την εφαρμογή Automated Color Quality Suite της Xerox με ενσωματωμένο φασματοφωτομετρητή που προσφέρει πλήρως αυτοματοποιημένη διαχείριση χρώματος.