H Xerox Hellas διευρύνει το δίκτυο διανομής των προϊόντων της σε συνεργασία με την Ιάσων Πληροφορική

Η Xerox Hellas διευρύνει τη διανομή των εκτυπωτών και των πολυλειτουργικών εκτυπωτών της, επεκτείνοντας τη συνεργασία της με την εταιρεία Ιάσων Πληροφορική και στον τομέα του hardware.

Μέχρι σήμερα, η Ιάσων διένειμε εκατοντάδες διαφορετικούς κωδικούς αναλωσίμων για προϊόντα της Xerox. Με τη νέα συμφωνία, η κορυφαία εταιρεία διανομής θα διαθέτει προς τους πελάτες της και μια μεγάλη γκάμα από Α3 και Α4 μοντέλα εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων της Xerox.

Στις διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνονται και τα νέα μοντέλα της Xerox με ενσωματωμένη την πρωτοποριακή τεχνολογία ConnectKey, η οποία προσφέρει απαράμιλλη ασφάλεια, εξελιγμένη εμπειρία χρήστη και χρήσιμες εφαρμογές μέσα από το Xerox App Gallery.

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Ευθυμίου, Γενικό Διευθυντή της Ιάσων Πληροφορική «η πετυχημένη πορεία των 30 ετών που έχουμε διανύσει, εγγυάται την άρτια και ποιοτική εξυπηρέτηση που προσφέρει. Πλέον στην οικογένεια των προϊόντων που διανέμουμε επίσημα εντάσσονται οι εκτυπωτές και οι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές της Xerox. Με την ίδια ποιότητα και συνέπεια που μας διέπει όλα αυτά τα χρόνια, και με την στρατηγική συνεργασία της Xerox Hellas, θα καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας για αξιόπιστα και κερδοφόρα προϊόντα σε αυτόν τον νέο τομέα».

Ο Θωμάς Αρβανιτέλλης, Διευθυντής Πωλήσεων Συνεργατών και Αντιπροσώπων της Xerox Hellas δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά που οι αξιόπιστες λύσεις μας θα έχουν
τη δυνατότητα να φτάσουν ακόμη πιο εύκολα σε όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις, βοηθώντας τις να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους, με ασφάλεια και οικονομία. Η Ιάσων Πληροφορική αποτελεί εδώ και χρόνια πολύτιμο συνεργάτη μας στον τομέα των αναλωσίμων.
Η επέκταση της συνεργασίας μας στη διανομή εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων είναι μια πολύ θετική εξέλιξη τόσο για εμάς όσο και για τις επιχειρήσεις που εμπιστεύονται τις λύσεις μας».