H Xerox παρουσίασε τις νέες της λύσεις που μεταμορφώνουν το χώρο της εργασίας

Το μεγαλύτερο προϊοντικό λανσάρισμα στην ιστορία των 110 χρόνων της παρουσίασε η Xerox κατά τη διάρκεια της  εκδήλωσης «The Future of Work».

Για μια ακόμα φορά, η Xerox φέρνει την επανάσταση στο χώρο εργασίας, κυκλοφορώντας δύο νέες σειρές επαγγελματικών εκτυπωτών. Ο λόγος για τη σειρά VersaLink® και τη σειρά AltaLink®, που ενσωματώνουν την τεχνολογία ConnectKey® της Xerox.

Όλα τα νέα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να μεταμορφώσουν τον τρόπο που εργαζόμαστε σήμερα, παρέχοντας ολοκληρωμένη ασφάλεια και μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Χάρη στην τεχνολογία ConnectKey®, μετατρέπονται σε έξυπνους «βοηθούς εργασίας», που καλύπτουν με επιτυχία τις εξελισσόμενες ανάγκες των σημερινών επιχειρήσεων.

H πρόσβαση σε χρήσιμες εφαρμογές μέσα από το Xerox App Gallery, oι νέες οθόνες που μοιάζουν με αυτές των tablets, η δυνατότητα εξατομίκευσης της ροής εργασιών, η πρόσβαση στο cloud με το πάτημα ενός κουμπιού, καθώς και τα πολυεπίπεδα χαρακτηριστικά ασφαλείας προστίθενται στις γνωστές λειτουργίες της εκτύπωσης, της αντιγραφής, της σάρωσης και του φαξ.

H οικογένεια των νέων προϊόντων περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών, ταχυτήτων και δυνατοτήτων, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μικρών, των μεσαίων, αλλά και των μεγάλων επιχειρήσεων, προσφέροντας μια ενιαία εμπειρία στους χρήστες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Future of Work», ο  Software Business Manager της Xerox, υπεύθυνος για λύσεις λογισμικού σε περισσότερες από 30 χώρες, Alexander Nozdrin, μίλησε για το μέλλον της ψηφιακής εργασίας και παρουσίασε τις νέες τεχνολογίες που μεταμορφώνουν τον τρόπο που οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και εργάζονται.

Αναφορικά με το νέο αυτό λανσάρισμα από τη Xerox, ο Alexander Nozdrin δήλωσε:
«Τα νέα μας μοντέλα και η τεχνολογία ConnectKey που ενσωματώνουν, προσφέρουν μια εξελιγμένη εμπειρία στο χρήστη, επιτρέποντας σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να διαχειριστούν με καλύτερο τρόπο τις καθημερινές απαιτήσεις. Οι νέοι μας εξελιγμένοι εκτυπωτές δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να εκμεταλλευτούν πολλές χρήσιμες εφαρμογές και διαθέτουν υψηλά πρότυπα ασφαλείας».

Από την πλευρά του ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas τόνισε χαρακτηριστικά: «Στη Xerox o Ψηφιακός Μετασχηματισμός βρίσκεται στο επίκεντρο όσων κάνουμε. Με το  βλέμμα στραμμένο στο μέλλον προσφέρουμε στους πελάτες μας καινοτόμες λύσεις που αλλάζουν την οργάνωση των επιχειρήσεων, διασφαλίζοντας μεγάλη αποτελεσματικότητα και ευελιξία. Είμαστε περήφανοι που για μία ακόμη φορά η Xerox είναι οδηγός στις τεχνολογικές εξελίξεις».

 

Οι σειρές VersaLink® και AltaLink®

 

Η σειρά VersaLink® περιλαμβάνει 19 εκτυπωτές και πολυμηχανήματα (MFPs), τα οποία είναι σχεδιασμένα για μικρές επιχειρήσεις και μικρές ομάδες εργασίας.

Η σειρά AltaLink® περιλαμβάνει 10 πολυμηχανήματα (MFPs) είναι σχεδιασμένα για μεγαλύτερες επιχειρήσεις και για ανάγκες μεγαλύτερου όγκου.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων που ξεχωρίζουν είναι:

 • Βελτιωμένες επιχειρηματικές διαδικασίες: Οι ενσωματωμένες εφαρμογές – διαθέσιμες είτε απευθείας μέσω του App Gallery της Xerox, είτε δημιουργημένες αποκλειστικά για μια εταιρεία – βοηθούν τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ροές εργασίας προσαρμοσμένες στις δικές τους δραστηριότητες. Για παράδειγμα, η διαχείριση αρχείων, συμβάσεων ή τιμολογίων, μπορεί πλέον να απλοποιηθεί σε λιγότερα, πιο γρήγορα βήματα, χρησιμοποιώντας ψηφιακές ροές εργασίας που ενεργοποιούνται μέσω των νέων συσκευών.

 

 • Εξελιγμένη εμπειρία χρήσης: Επωφελούμενα από την πολυετή έρευνα της Xerox πάνω στον συγκεκριμένο τομέα και τα 29 προϊόντα μοιράζονται ένα παρεμφερές και προσαρμόσιμο περιβάλλον εργασίας (user interface).
  Η οθόνης αφής, παρόμοια με αυτή των tablets, μπορεί να προσωποποιηθεί για διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας ή διαφορετικούς χρήστες.

 

 • Κινητό και cloud: Οι πληροφορίες ρέουν εύκολα από τη συσκευή προς αποθηκευτικούς χώρους στο cloud, όπως το Dropbox, το Office 365 ή το Google Drive. Οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώσουν ασύρματα από οποιαδήποτε κινητή συσκευή.

 

 • Ολοκληρωμένη ασφάλεια για τη συσκευή και τις πληροφορίες:
  Η τεχνολογία ConnectKey® προσφέρει προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις συσκευές, διατηρεί εμπιστευτική την επικοινωνία και τις πληροφορίες μέσω κρυπτογράφησης και προστατεύει τα δεδομένα και τον
  εξοπλισμό από κακόβουλες επιθέσεις.
  Σε συνεργασία με τους ηγέτες του κλάδου ασφαλείας, οι συσκευές ConnectKey® προσφέρουν επιπρόσθετη ασφάλεια, εξασφαλίζοντας ότι παρακολουθούνται συνεχώς και είναι αξιόπιστες ακόμα και στα πιο αμφιλεγόμενα περιβάλλοντα.