Πέντε Χρόνια Εγγύηση με δωρεάν επισκευή και ανταλλακτικά στο Χώρο του Πελάτη, από τη Xerox

Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2016 – Η XeroxHellas ξεκινάει την καινούργια χρονιά με μια ανεπανάληπτη παροχή, προσφέροντας στους πελάτες της πέντε (5) χρόνια εγγύηση σε επιλεγμένους εκτυπωτές και πολυμηχανήματα με δωρεάν επισκευή και ανταλλακτικά στο χώρο τους!

Με αυτό το πρωτοποριακό πρόγραμμα, η Xerox Hellas συνεχίζει να στηρίζει τους πελάτες της, στις δύσκολες συνθήκες της αγοράς, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, πλαισιωμένα από υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.

Παράλληλα, η Xerox αναδεικνύει τη σημαντικότητα χρήσης γνήσιων αναλωσίμων για τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των εκτυπώσεων. Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με δοκιμές που διεξήχθησαν από ανεξάρτητα εργαστήρια αξιολόγησης εκτυπωτικών συσκευών, τα γνήσια αναλώσιμα της Xerox είναι αξιόπιστα και παρέχουν μέχρι 27% υψηλότερη παραγωγή σελίδων σε σχέση με άλλες εναλλακτικές που διατίθενται στην αγορά.

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μία ιδιαίτερα σημαντική προσφορά, η οποία ανεβάζει ψηλά τον πήχη στη συγκεκριμένη αγορά, καθώς αφορά σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο, το οποίο ανανεώνεται κάθε χρόνο με την αγορά και χρήση γνησίων αναλωσίμων Xerox, αποτελώντας τον ιδανικό συνδυασμό προστασίας της επένδυσης από πλευράς των πελατών μας.

Πιο συγκεκριμένα, η αρχική  εγγύηση ισχύει για ένα χρόνο και  ανανεώνεται κάθε χρόνο με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται στο παρακάτω link.

Έτσι  κατά τη διάρκεια της εγγύησης, σε περίπτωση βλάβης, οι τεχνικοί της Xerox &eps
ilon;πισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του πελάτη και προβαίνουν σε επιτόπιο έλεγχο και επισκευή, και μάλιστα χωρίς καμία χρέωση για την επίσκεψη και τα ανταλλακτικά.

Τα προϊόντα για τα οποία ισχύει αυτή η 5ετής εγγύηση είναι τα : PHASER 3260, WorkCentre 3225, PHASER 6020, PHASER 6022, WorkCentre 6025 και WorkCentre 6027, τα οποία  διατίθενται από όλο το δίκτυο μεταπωλητών και αντιπροσώπων της Xerox.  Για περισσότερες πληροφορίες για την εγγύηση επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα. www.Xerox.gr/5yr