Συνεργασία Xerox με τα καταστήματα Public

Αθήνα, 11 Ιανουαρίου, 2016. Σε μια νέα σημαντική συνεργασία με τα καταστήματα Public προχώρησε πρόσφατα η Xerox Hellas, διευρύνοντας έτσι τις δυνατότητες διάθεσης των προϊόντων της. Η συνεργασία αφορά σε όλα τα Α4 πολυλειτουργικά μηχανήματα και εκτυπωτές καθώς και στα αναλώσιμα μηχανών Xerox, τα οποία θα διατίθενται πλέον και μέσα από το ευρύ δίκτυο των 45 καταστημάτων της γνωστής ελληνικής αλυσίδας πολυκαταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας.

Από την πλευρά της Xerox Hellas η εν λόγω κίνηση εντάσσεται στη στρατηγική της για διεύρυνση  του καναλιού των μεταπωλητών της, ώστε να κάνει τα προϊόντα της ακόμα πιο εύκολα διαθέσιμα σε όλους. Παράλληλα, η εν λόγω συνεργασία θα βοηθήσει στο να ανταποκρίνεται η Xerox με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα στην αυξημένη ζήτηση για τη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων της ενώ θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της στο χώρο των καταστημάτων λιανικής πώλησης στην ελληνική αγορά μέσω ενός δικτύου διανομής όπως αυτό των Public που διαθέτει μεγάλη εξειδίκευση σε προϊόντα τεχνολογίας και είδη γραφείου.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, ο κος Χάρης Τράμπας, Marketing & Sales Director της Xerox Ελλάς, δήλωσε σχετικά: «Η Public αποτελεί μια από τις πλέον δυναμικές εταιρείες με εκτεταμένο δίκτυο πολυκαταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι λοιπόν, καθώς η νέα αυτή συνεργασία, θα δώσει στη Xerox μια νέα δυναμική διευρύνοντας τη διανομή των προϊόντων της, τόσο από γεωγραφική άποψη, όσο και στο ευρύτερο κοινό καθώς και σε μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις&raqu
o;.