Ολοκληρωμένη λύση Managed Print Services στα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών από τη Xerox

Αθήνα, 3 Ιουνίου, 2015 – Διεύρυνση της υφιστάμενης συνεργασίας με τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών Α.Ε. ( ΚΑΕ)  υπέγραψε η Xerox για ολοκληρωμένη λύση Managed Print Services (MPS), η οποία προσφέρει πολλαπλά οφέλη όχι μόνο όσον αφορά στον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση της IT υποδομής τους, αλλά και σε σημαντική μείωση κόστους, η οποία ανέρχεται στο 25%!

Συγκεκριμένα, η Xerox σε συνεργασία μαζί με τους δύο συνεργάτες της ‘’TRESAR – Ρεμουντάκη ΑΦΟΙ ΟΕ΄΄ και ‘’Docusys SA’’,  λαμβάνοντας υπόψη όλες τις ιδιαίτερες απαιτήσεις λειτουργίας των ΚΑΕ, τις ειδικές εφαρμογές, το αυστηρό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και το απαιτητικό SLA, σχεδίασε πρόταση η οποία περιλαμβάνει το σύνολο του τεχνολογικού εξοπλισμού σε 57 σημεία σε όλη την Ελλάδα καθώς και λύση accounting & follow me print στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας για τη διασφάλιση της  απρόσκοπτης λειτουργίας του οργανισμού. Επιπροσθέτως, στα πλαίσια κάλυψης συγκεκριμένων αναγκών, και με στόχο την αυτοματοποίηση της διαχείρισης διαφόρων εγγράφων σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ΚΑΕ, η ομάδα της Xerox διευρύνοντας την προσέγγιση της, προσέφερε διακριτές υπηρεσίες ψηφιοποίησης, αλλά και έξυπνης αρχειοθέτησης με τη χρήση barcode. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προοπτική δυναμικής ανάπτυξης της εταιρείας με νέα καταστήματα στο εγγύς μέλλον, αλλά και η αναβάθμιση των υποστηρικτικών υποδομών λειτουργίας των ΚΑΕ προσφέρουν επιπλέον προοπτικές επέκτασης της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών συμπεριλαμβανομένης και της δυνατότητας κεντροποιημένης διαχείρησης των παραγόμενων εκτυπώσ&
epsilon;ων και αντιγράφων σε όλα τα σημεία παρουσίας των ΚΑΕ στη χώρα.

Ο κος Χάρης Τράμπας, Channel Director της Xerox Ελλάς, δήλωσε σχετικά : «Η ανάληψη και επιτυχημένη ολοκλήρωση της πρότασης υπηρεσιών MPS για τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών αποτέλεσε μια ακόμα πρόκληση λόγων των ιδιαίτερων αναγκών, αλλά και των πολλαπλών παραμέτρων που έπρεπε να ληφθούν υπόψη κατά το σχεδιασμό και την υλοποίηση της τελικής λύσης. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, για το επίπεδο συνεργασίας με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, καθώς και για την ολοκληρωμένη προσέγγιση από πλευράς XEROX, χάρις στην οποία τα ΚΑΕ μπόρεσαν να αναβαθμίσουν τον τρόπο λειτουργίας τους πετυχαίνοντας 25% μείωση του κόστους και παράλληλη αύξηση της παραγωγικότητας, γεγονός που επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά το εύρος, την ευελιξία και το υψηλό επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών της Xerox».

ΤΕΛΟΣ

Σχετικά με την XeroxHellas

Η Xerox Hellas είναι η ελληνική θυγατρική της Xerox. Με τον κύκλο εργασιών της να πλησιάζει τα $23 δισεκατομμύρια, η Xerox (NYSE: XRX). Από την εφεύρεση της ξηρογραφίας, περισσότερα από 75 χρόνια πριν, μέχρι και σήμερα, η τεχνολογία της, η τεχνογνωσία της και οι υπηρεσίες της Xerox δίνουν στις επιχειρήσεις – είτε πρόκειται για μικρές εταιρείες είτε για μεγάλες διεθνείς επιχειρήσεις – τη δυνατότητα να απλοποιήσουν τον τρόπο με τον οποίο εκτελούν τις εργασίες τους, ώστε να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά και να εστιάζουν σε αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία: το πραγματικό, κύριο αντικείμενο της δραστηριότητάς τους.

Η Xerox είναι παγκόσμια ετα&
iota;ρεία που  παρέχει επιχειρηματικές υπηρεσίες, τεχνολογία και διαχείριση εγγράφων που  βοηθούν τους οργανισμούς να μεταμορφώσουν τον τρόπο που διαχειρίζονται τις επιχειρηματικές διαδικασίες και πληροφορίες τους. Με έδρα το Norwalk του Connecticut στις Ηνωμένες Πολιτείες, απασχολούμε πάνω από 140.000 ανθρώπους οι οποίοι εξυπηρετούν πελάτες σε πάνω από 180 χώρες. Μαζί προσφέρουμε υπηρεσίες ανάληψης διαχείρισης επιχειρηματικών  διαδικασιών, εξοπλισμό εκτυπώσεων, μηχανήματα και λογισμικά  για τη διαχείριση των πληροφοριών – ψηφιακά ή σε έντυπη μορφή.  Μάθετε περισσότερα στο www.xerox.com

H Xerox διατηρεί επίσης εγκαταστάσεις παραγωγής και logistics στην Ιρλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία, καθώς και κέντρο  έρευνας και ανάπτυξης – το Xerox Research Center Europe – στην Grenoble της Γαλλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Αντώνη Πουζμπούρη, XeroxHellas' 210-93.07.422  www.xerox.gr, με την κα. Μαριλένα Παπαχαραλάμπους, Marilena.papacharalampous@hkstrategies.com ή την κα Ναταλία Καπούλα, Natalia.kapoula@hkstrategies.comH + Κ Strategies' 210-62.81.800

Σημείωση: Για τη λήψη RSS news feeds, επισκεφθείτε το http://rss.xerox.com/xerox-uk-news. Για την κατάθεση σχολίων, τις προοπτικές του κλάδου και φωτογραφίες από εκδηλώσεις, επισκεφθείτε τα http://twitter.com/XeroxUK, http://twitter.com/XeroxSME, http://twitter.com/XRCE, http://www.xerox.com/blogs, http://www.xerox.com/podcasts.

Τα λογότυπα Xerox® και XEROX και Design® αποτελούν σήματα κατατεθέντα της XeroxCorporation τόσο στις ΗΠΑ όσο και στις άλλες χώρες.

Τα λογότυπα Xerox® και XEROX και Design® και Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Drive
r είναι σήματα κατατεθέντα της Xerox Corporationή σήματα που η εταιρεία έχει αδειοδοτηθεί να χρησιμοποιεί τόσο στις ΗΠΑ όσο και στις άλλες χώρες.

Οι τιμές, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές, οι δυνατότητες, η εμφάνιση και η διαθεσιμότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της Xerox υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.