Managed Print Services της Xerox στην Boussias Communications

Αθήνα8Ιουνίου2015 – H Boussias Communications, Οργανισμός Επικοινωνίας με πολύχρονη παρουσία στην ελληνική αγορά,  επέλεξε τη Xerox για την υλοποίηση των ManagedPrintServices στα κεντρικά της γραφεία. Η υπηρεσία ξεκίνησε τον Μάιο του 2015.

Τo έργο περιλαμβάνει την ανάληψη του συνόλου του εκτυπωτικού εξοπλισμού από τη Xerox για πέντε χρόνια ενώ η πρόταση προέκυψε μετά από την μελέτη της υφιστάμενης  κατάστασης και αφού  καταγράφηκαν οι ανάγκες της εταιρείας τόσο σε έγχρωμες όσο και ασπρόμαυρες εκτυπώσεις.

Η Xerox ανταποκρίθηκε επιτυχώς στις απαιτήσεις της Boussias Communications με συνολική λύση MPS με στόχο την:

  • Εξάλειψη πολύπλοκων διαδικασιών διαχείρισης του εκτυπωτικού στόλου και την βέλτιστη αξιοποίηση των παγίων ( συμφωνημένο SLA, δημιουργία παρακαταθήκης αναλωσίμων υλικών στον χώρο του πελάτη με αυτόματη αναπλήρωση).
  • Μείωση υφιστάμενου λειτουργικού κόστους
  • Αύξηση παραγωγικότητας και ενσωμάτωση νέων δυνατοτήτων με εξοπλισμό στην αιχμή της τεχνολογίας, με δυνατότητες όπως scan/print to/from cloud services, fax forward to E-mail κ.α.
  • Κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων σε ποιοτικό χρώμα.

Ο κος Χάρης Τράμπας, Διευθυντής πωλήσεων και Marketing της Xerox Hellas δήλωσε σχετικά: «Οι υψηλές εκτυπωτικές ανάγκες ενός τόσο μεγάλου οργανισμού επικοινωνίας αποτέλεσαν μια πρόκληση για εμάς. Η πρότασή μας έδωσε μια ξεκάθαρη εικόνα για το πώς μπορεί ο οργανισμός να αποκτήσει το συνολικό έλεγχο της διαχείρισης των εκτυπώσεων και –το πιο σημαντικό- να πετύχει σημαντική μείωση του κόστους ».