Η Keypoint Intelligence απονέμει στη Xerox το βραβείο BLI 2024 Smart Workplace Software Line of the Year

Οι λύσεις της Xerox για έξυπνη επεξεργασία εγγράφων και αυτοματοποίηση ροής εργασιών βραβεύονται για έκτη συνεχή χρονιά.

Η Xerox Holdings Corporation (NASDAQ: XRX) απέσπασε το βραβείο Buyers Lab (BLI) 2024 Smart Workplace Software Line of the Year  από την Keypoint Intelligence, τη διοργάνωση-θεσμό που αναγνωρίζει τους προμηθευτές με το πλέον εξαιρετικό χαρτοφυλάκιο εφαρμογών, λογισμικού και υπηρεσιών για την επίλυση των σύγχρονων προκλήσεων του εργασιακού χώρου. Η Xerox διακρίνεται για έξι συναπτά έτη και συνολικά 10 φορές από το 2014.

Σύμφωνα με τη μελέτη της Keypoint Intelligence, η Xerox ξεπέρασε τις παλαιότερες βραβευμένες επιδόσεις της με τη διαρκή της εξέλιξη σε κρίσιμους τομείς:

«Στη Xerox δεσμευόμαστε να είμαστε στο πλευρό των πελατών μας στις προσπάθειες ψηφιακού μετασχηματισμού, καθώς προσαρμόζονται σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο υβριδικό εργασιακό περιβάλλον», δήλωσε ο Terry Antinora, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής, Global Offering Solutions στη Xerox. «Με την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης και της ανάλυσης δεδομένων, αυτοματοποιούμε πολύπλοκες επιχειρηματικές διαδικασίες για να διασφαλίζεται μια παραγωγική εμπειρία εργασίας από οποιαδήποτε τοποθεσία».

Το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο της Xerox με εφαρμογές που κυριαρχούν στην κατηγορία ήταν κρίσιμος παράγοντας στην απόφαση της Keypoint για τη βράβευση της εταιρείας. Στις αξιοσημείωτες λύσεις περιλαμβάνονται:

  • Έξυπνη επεξεργασία εγγράφων και η πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου Xerox® DocuShare™ καθώς και η πλήρης σειρά υπηρεσιών και λύσεων μπορούν να διαχειριστούν πολλές από τις χειρωνακτικές εργασίες που σχετίζονται με την επεξεργασία εγγράφων, όπως την εξαγωγή δεδομένων από έγγραφα, την ταξινόμηση, την προώθηση εγγράφων στα κατάλληλα άτομα ή τμήματα, και τη διαχείριση των ροών εργασίας των εγγράφων.
  • Η υπηρεσία Xerox® Workflow Central και οι εφαρμογές και συνδέσεις Xerox® ConnectKey® που διευκολύνουν την άμεση μετατροπή έντυπων και ψηφιακών εγγράφων σε οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων Η/Υ, tablets, κινητών τηλεφώνων και πολυλειτουργικών συσκευών, αυτοματοποιώντας τις πιο δυσκίνητες εργασίες που σχετίζονται με έγγραφα.
  • Το XMPie cross-media marketing, που παρέχει επικοινωνίες που βασίζονται σε δεδομένα και είναι εξατομικευμένες, καθώς και πλήρως αυτοματοποιημένη διαχείριση ολοκληρωμένων καμπανιών (omnichannel).
  • Το λογισμικό Xerox® FreeFlow® για την παραγωγή εκτυπώσεων, το οποίο εξαλείφει τις χρονοβόρες χειρωνακτικές εργασίες, αυξάνει την παραγωγικότητα και μειώνει τα λειτουργικά κόστη.
  • Η πλατφόρμα διαχείρισης εμπειριών υπηρεσιών CareAR που αποτρέπει και επιλύει προβλήματα αξιοποιώντας οδηγούμενη επαυξημένη πραγματικότητα και διαδραστική οπτική υποστήριξη 3D, μειώνοντας το χρόνο διακοπής λειτουργίας του εξοπλισμού.

«Η έρευνα αγοράς μας δείχνει ότι οι κορυφαίες προτεραιότητες των υπεύθυνων λήψης αποφάσεων για αγορές IT για το 2024 και μετά, περιλαμβάνουν τη βελτίωση της ασφάλειας δεδομένων και εγγράφων, τη μετατόπιση σε λύσεις που βασίζονται σε cloud, τη μετακίνηση από έντυπα σε ηλεκτρονικά αρχεία και την υιοθέτηση προηγμένων λύσεων ροής εργασιών όπως IDP και RPA», δήλωσε ο Jamie Bsales, Principal Analyst στην ομάδα Workplace Group της Keypoint Intelligence. «Η ετήσια μελέτη μας Smart Workplace Solutions Line of the Year αποσκοπεί στον εντοπισμό του κορυφαίου κατασκευαστή προϊόντων πρωτότυπης απεικόνισης εγγράφων που διαθέτει το ισχυρότερο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών για την κάλυψη αυτών των αναγκών των πελατών, και φέτος η Xerox απέδειξε ότι είναι ακριβώς αυτός ο συνεργάτης».

Τα ψηφιακά εργαλεία συνεργασίας και οι λύσεις αυτοματοποίησης διαδικασιών της Xerox είναι διαθέσιμα μέσω direct και dealer channels, παρέχοντας ευρύτερη πρόσβαση στην τεχνολογία που χρειάζονται οι οργανισμοί για να βελτιώσουν τον τρόπο εργασίας τους.

Σχετικά με τη Xerox

Για περισσότερο από 100 χρόνια, η Xerox επανακαθορίζει την καθημερινή εργασία. Ως ηγέτιδα στις λύσεις λογισμικού και λύσεις εξοπλισμού στον χώρο εργασίας, για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, έχουμε επεκτείνει τις υπηρεσίες μας με βάση τη βιώσιμη ανάπτυξη. Σήμερα, η Xerox συνεχίζει την κληρονομιά της καινοτομίας της για να παρέχει πελατοκεντρικές και ψηφιακά τροφοδοτούμενες τεχνολογικές λύσεις και να απαντά στις ανάγκες του σημερινού εργατικού δυναμικού σε παγκόσμια κλίμακα. Από το γραφείο μέχρι τα βιομηχανικά περιβάλλοντα, οι διαφοροποιημένες επιχειρηματικές και τεχνολογικές μας λύσεις και οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες αποτελούν ουσιώδεις τεχνολογικές λύσεις στο χώρο εργασίας που οδηγούν στην επιτυχία των πελατών μας. Στη Xerox, βοηθάμε την εργασία σας να αποδώσει καλύτερα. Μάθετε περισσότερα στο https://www.xerox.com/el-gr και εξερευνήστε τη δέσμευσή μας για τη διαφορετικότητα και την ένταξη.

Σχετικά με την Keypoint Intelligence

Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, η Keypoint Intelligence αποτελεί τον αξιόπιστο συνεργάτη κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των ψηφιακών εκτυπώσεων, παρέχοντας ανεξάρτητες δοκιμές, δεδομένα εργαστηρίου και εκτεταμένη έρευνα αγοράς για την ενίσχυση της επιτυχίας των προϊόντων και των πωλήσεων τους. Η Keypoint Intelligence, με δεκαετή εμπειρία αναλυτών, έχει αναγνωριστεί ως η πιο αξιόπιστη πηγή για ανεξάρτητες πληροφορίες, αναλύσεις και βραβεύσεις στον κλάδο. Οι πελάτες αξιοποιούν αυτές τις κρίσιμες γνώσεις για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων, την καθημερινή υποστήριξη πωλήσεων και την λειτουργική αριστεία, με στόχο τη βελτίωση των επιχειρηματικών τους στόχων και την αύξηση των κερδών. Εστιάζοντας πάντοτε στον πελάτη, η Keypoint Intelligence εξελίσσεται συνεχώς παράλληλα με τις αλλαγές στον κλάδο, διευρύνοντας τις υπηρεσίες της και ενημερώνοντας τις μεθόδους της. Παράλληλα, διατηρεί βαθιά κατανόηση των αναγκών των κατασκευαστών, των συνεργατών τους και των τελικών πελατών, υποστηρίζοντας τον μετασχηματισμό τους στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης και απεικόνισης.