Xerox: Νέες Λύσεις για την Προώθηση των Παραγωγικών Υβριδικών Εργασιακών Περιβαλλόντων και την Απλοποίηση των Εργασιών του ΙΤ

Η Xerox Holdings Corporation (NASDAQ: XRX) παρουσίασε πρόσφατα μια σειρά από νέες λύσεις και υπηρεσίες, οι οποίες σχεδιάστηκαν για να επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την παραγωγικότητα και την ασφάλεια στο υβριδικό εργασιακό περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομούν χρόνο και μειώνουν τις προκλήσεις στο IT.

«Η Xerox οδηγεί την καινοτομία στους τομείς που οι πελάτες μας την χρειάζονται περισσότερο», δήλωσε ο Terry Antinora, Vice President και General Manager of Global Offering Solutions της Xerox. «Με εστίαση στην εμπειρία του χρήστη και την ολοκληρωμένη ασφάλεια σε hardware και software, αυτά τα νέα εργαλεία θα βοηθήσουν στην αύξηση της παραγωγικότητας των πελατών και στην υποστήριξη ενός ασφαλούς και βιώσιμου εργασιακού περιβάλλοντος στον υβριδικό χώρο εργασίας.»

Ακολουθούν οι τελευταίες ενημερώσεις για τους τομείς της εκτύπωσης, της διαχείρισης εγγράφων και των καινοτομιών στην αυτοματοποίηση των ροών εργασίας, που σχεδιάστηκαν για όλους εκείνους που εργάζονται υβριδικά:

  • Xerox® VersaLink® C415/B415/C625/B625 MFPs και Xerox® VersaLink C620/B620 – Ολοκληρώνοντας μια συνολική ανανέωση των εκτυπωτών και πολυλειτουργικών συσκευών (MFPs) A4, η οικογένεια Xerox VersaLink επιτρέπει πολλά περισσότερα από μια απλή εκτύπωση. Οι ΜFPs συσκευές χρησιμοποιούν Machine learning για να αναγνωρίζουν κοινές εργασίες και να προτείνουν πιο αποδοτικές διαδικασίες, εξαλείφοντας τα βήματα προγραμματισμού και εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο. Η υψηλής χωρητικότητας σάρωση μετατρέπει γρήγορα το εκτυπωμένο αρχείο σε ψηφιακό και ξεκινά ψηφιακές διαδικασίες εργασίας.
  • Xerox® Intelligent Filer – Αυτή η εφαρμογή σάρωσης χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να παρέχει αυτόματη κατηγοριοποίηση, τυποποιημένες δομές ονοματοδοσίας και να προτείνει τοποθεσίες αρχειοθέτησης που επιτρέπουν στους χρήστες να βρίσκουν εύκολα τα αρχειοθετημένα έγγραφα στη σωστή τοποθεσία με το σωστό όνομα.
  • Xerox® Workflow Central – Η συγκεκριμένη πλατφόρμα καθιστά εύκολη την άμεση μετατροπή εκτυπωμένων και ψηφιακών εγγράφων σε οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων Η/Υ, tablets, κινητών συσκευών και MFPs, αυτοματοποιώντας τις πιο απαιτητικές εργασίες που συνδέονται με τα έγγραφα. Η ενημέρωση προσθέτει τρεις ροές εργασίας μαζί με ένα εργαλείο αυτοματισμού που ενισχύει τις πρακτικές υβριδικής εργασίας και ασφάλειας. Οι νέες δυνατότητες περιλαμβάνουν:
  • Αυτοματισμό Ροής Εργασίας: επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν τις δικές τους προσαρμοσμένες ροές εργασίας για την απλοποίηση των καθημερινών εργασιών, βάσει συνθηκών μορφοποίησης που λειτουργούν στο παρασκήνιο όταν εκπληρώνονται αυτές οι συνθήκες (όπως το “αν αυτό, τότε εκείνο”).
  • Protect: προσθέτει ένα προστατευτικό περίβλημα γύρω από κοινόχρηστα έγγραφα για να καταγράφει, να περιορίζει και ακόμη να επιτρέπει τη διαγραφή όταν μεταβιβάζονται σε άλλους.
  • Send Fax: Δυνατότητες αποστολής φαξ με βάση το cloud για υβριδικούς εργαζόμενους. Μετατροπή σε PDF: Μετατρέπει τα pdf από εικόνες σε μορφές αρχειοθέτησης ή αναζητήσιμα κείμενα.

Η εταιρεία έχει εμπλουτίσει επίσης σημαντικά τις Xerox® Managed Print Services (MPS).

Οι υπηρεσίες MPS της Xerox περιλαμβάνουν τώρα συντήρηση στόλου εκτυπωτών και διαχείριση αναλώσιμων με βάση το cloud και προσθέτουν αυτοματοποιημένη ανάπτυξη οδηγών για οποιοδήποτε μοντέλο εκτυπωτή. Οι τελευταίες εξελίξεις βασίζονται στην πλατφόρμα λογισμικού Xerox® Workplace Cloud που εξαλείφει την ανάγκη για onsite print servers, καθώς και τα σχετικά κόστη, ενώ παρέχει μια λύση μηδενικού αποτυπώματος. Αυτή η προσέγγιση με βάση το cloud είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες οποιουδήποτε πελάτη, ανεξαρτήτως μεγέθους. Οι ενημερώσεις διαχείρισης ασφάλειας του στόλου επιτρέπουν την ανίχνευση ύποπτης δραστηριότητας για ταχεία αντίδραση σε περιστατικά.

Διαθεσιμότητα:

  • Οι Υπηρεσίες Security Event Monitoring Service και Xerox® Cloud Fleet Management είναι τώρα διαθέσιμες σε όλες τις χώρες.
  • Το Xerox Workplace Cloud, το Intelligent Filer και το Xerox Workflow Central είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.
  • Τα Xerox VersaLink C415/B415/C625/B625 MFPs και το Xerox VersaLink C620/B620 θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις νέες ενημερώσεις για τις υπηρεσίες MPS και τις λύσεις της Xerox για υβριδικά περιβάλλοντα, επισκεφθείτε το Xerox.com.

Σχετικά με τη Xerox

Για περισσότερο από 100 χρόνια, η Xerox επανακαθορίζει την καθημερινή εργασία. Ως ηγέτιδα στις λύσεις λογισμικού και λύσεις εξοπλισμού στον χώρο εργασίας, για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, έχουμε επεκτείνει τις υπηρεσίες μας με βάση τη βιώσιμη ανάπτυξη. Σήμερα, η Xerox συνεχίζει την κληρονομιά της καινοτομίας της για να παρέχει πελατοκεντρικές και ψηφιακά τροφοδοτούμενες τεχνολογικές λύσεις και να απαντά στις ανάγκες του σημερινού εργατικού δυναμικού σε παγκόσμια κλίμακα. Από το γραφείο μέχρι τα βιομηχανικά περιβάλλοντα, οι διαφοροποιημένες επιχειρηματικές και τεχνολογικές μας λύσεις και οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες αποτελούν ουσιώδεις τεχνολογικές λύσεις στο χώρο εργασίας που οδηγούν στην επιτυχία των πελατών μας. Στη Xerox, βοηθάμε την εργασία σας να αποδώσει καλύτερα. Μάθετε περισσότερα στο https://www.xerox.com/el-gr και εξερευνήστε τη δέσμευσή μας για τη διαφορετικότητα και την ένταξη.