Oι Υπηρεσίες Διαχειριζόμενης Εκτύπωσης της Xerox σε κορυφαία θέση στην έκθεση της Quocirca

Η Xerox κατακτά την πρώτη θέση στα μερίδια αγοράς του 2022 σύμφωνα με έκθεση κορυφαίας εταιρείας ανάλυσης

Η Xerox ξεχώρισε για την ηγετική της θέση στις Managed Print Services (MPS)/Υπηρεσίες Διαχειριζόμενης Εκτύπωσης στην έκθεση MPS Market Landscape Report 2023 της Quocirca. Ταυτόχρονα η εταιρεία κατέκτησε την πρώτη θέση παγκοσμίως στα μερίδια αγοράς σύμφωνα με την Έκθεση Worldwide and U.S. Managed Print and Document Services Market Shares 2022 του ΙDC.

Καθώς οι σύγχρονοι χώροι εργασίας συνεχίζουν να εξελίσσονται μετά την πανδημία, η εκτύπωση παραμένει ένας σημαντικός τομέας για πολλές επιχειρηματικές λειτουργίες. Μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις οφείλουν να λάβουν υπόψη πώς η υποδομή εκτυπώσεων μπορεί να δημιουργήσει αξία τόσο διευκολύνοντας τις προσπάθειες για ψηφιοποίηση, όσο και αυξάνοντας την παραγωγικότητα στον χώρο εργασίας. Οι Υπηρεσίες Διαχειριζόμενης Εκτύπωσης της Xerox ξεπερνούν την απλή διαχείριση συσκευών και εκτύπωσης, προσθέτοντας αυτοματοποίηση της ροής εργασιών, διαχείριση περιεχομένου και υπηρεσίες ψηφιοποίησης για να προσφέρουν μια ομαλή εμπειρία εργασίας στις εργασιακές ομάδες.

«Ο σκοπός και η αποστολή της εταιρείας μας είναι να διαθέτουμε στους πελάτες και στους συνεργάτες μας τα κατάλληλα προϊόντα και υπηρεσίες που είναι απαραίτητα για να υποστηρίξουν το δυναμικό υβριδικό χώρο εργασίας του σήμερα,» δήλωσε η Elisabeth Fox, αντιπρόεδρος των Managed Print Services της Xerox. «Για να βοηθήσουμε στην επίτευξη αυτού του στόχου, γίναμε μία από τις πρώτες εταιρείες που ενσωμάτωσαν τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και επαυξημένης πραγματικότητας στις πλατφόρμες μας για τις υπηρεσίες διαχειριζόμενων εκτυπώσεων. Και θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να σχεδιάσουν και να διατηρήσουν ένα υψηλής απόδοσης, ασφαλές και βιώσιμο υβριδικό χώρο εργασίας.»

H Xerox διακρίθηκε στην Quocirca για τη συνολική της προσέγγιση στις υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης, μέσω ανάλυσης στοιχείων που υποστηρίζουν τη δυνατότητα ολοκληρωμένων αναλύσεων. Με αυτό τον τρόπο, βοηθά τους πελάτες να εκσυγχρονίσουν τις υποδομές για τις εκτυπώσεις τους. Επιπλέον, οι αξιολογήσεις της εταιρείας σε ζητήματα ασφαλείας είναι αξιοσημείωτες και ειδικά εκείνες που αναφέρονται στα οφέλη για τον κινητό και εικονικό χώρο εργασίας.

Η Quocirca υπογράμμισε: «Η Quocirca αναμένει από την Xerox να συνεχίσει να εργάζεται για τη βελτιστοποίηση του χαρτοφυλακίου των υπηρεσιών της για να ανταποκριθεί στις διαφορετικές ανάγκες των οργανισμών. Αποτελεί μια ιδιαίτερα καλή επιλογή για οργανισμούς που χρειάζονται υποστήριξη στην επιτάχυνση των πρωτοβουλιών τους για ψηφιοποίηση, καθώς και για όλους εκείνους που μετακινούνται προς περιβάλλοντα εκτύπωσης που βασίζονται σε cloud.»

Η έκθεση μετρήσεων μεριδίων αγοράς του IDC ξεχώρισε τους προμηθευτές που διαμόρφωσαν το τοπίο του κλάδου μέσα στο έτος, μεταξύ των οποίων και τη Xerox. Στην έκθεση αναφέρεται: «Η Xerox βασίζεται σε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών εκτυπώσεων που σχεδιάστηκαν για την ικανοποίηση των επιχειρηματικών αναγκών σε ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας, παρέχοντας υποστήριξη για τη μετάβαση σε λύσεις cloud, αυτοματοποίηση καθηκόντων και διαδικασιών, και υποστήριξη στον στόχο βιωσιμότητας και πρωτοβουλιών εμπιστοσύνης μηδενικού κινδύνου.»

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Managed Print Services (MPS)/Υπηρεσίες Διαχειριζόμενης Εκτύπωσης της Xerox, εδώ.