Το DocuShare® και τα MPS της Xerox στον κατάλογο του Newsweek με τα Καλύτερα Επιχειρηματικά Εργαλεία του 2019

Το εβδομαδιαίο αμερικανικό περιοδικό Newsweek δημοσίευσε πρόσφατα τον κατάλογο των Kαλύτερων Επιχειρηματικών Εργαλείων της Αμερικής για το 2019 (America’s Best Business Tools 2019), υπογραμμίζοντας τη σημασία των τεχνολογικών λύσεων, σε μια εποχή που επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, σε όλο τον κόσμο, αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο αποδιοργάνωσης των αγορών στις οποίες δραστηριοποιούνται.

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε εθνικό επίπεδο στις ΗΠΑ, τοποθετεί τη Xerox μεταξύ των δέκα κορυφαίων παρόχων λογισμικού διαχείρισης εγγράφων (Document Management Software – DMS), ενώ η εταιρεία περιλαμβάνεται σε ακόμη μία λίστα, εκείνη των καλύτερων παρόχων Υπηρεσιών Διαχείρισης Περιεχομένου (Enterprise Content Management – EMC).

Παράλληλα, το λογισμικό Xerox® DocuShare®, που αποτελεί μια πλήρη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου για μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις, αναγνωρίστηκε ως το αγαπημένο της ονομαζόμενης «Γενιάς Ζ» (Gen Z), συγκεντρώνοντας το υψηλότερο ποσοστό προτίμησης μεταξύ των χρηστών που μόλις αποφοίτησαν από το πανεπιστήμιο και εισήλθαν  στην αγορά εργασίας.

Οι Υπηρεσίες Διαχειριζόμενης Εκτύπωσης της Xerox κατατάσσονται μεταξύ των καλύτερων στην κατηγορία. Τα MPS της Xerox αναπτύσσονται ακόμη περισσότερο, με Υπηρεσίες Ευφυούς Εργασίας (Intelligent Workplace Services) που σχετίζονται με την ασφάλεια, την ψηφιοποίηση, τη σύνδεση με το cloud, τα analytics και την τεχνολογία ConnectKey®.

 

Το Newsweek και η Statista Inc., μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία έρευνας δεδομένων, πραγματοποίησαν δημοσκόπηση σε περισσότερους από 10.000 επαγγελματίες χρήστες και 1.500 χρήστες που ανήκουν στη Γενιά Z, ζητώντας τους να ονομάσουν τους κορυφαίους προμηθευτές επιχειρηματικού λογισμικού καθώς και υπηρεσιών λογισμικού σε 54 κατηγορίες.