Η Xerox εξελίσσει την τεχνολογία inkjet με τη νέα, καινοτόμα πρέσα Baltoro HF

Η πρώτη πρέσα στην κατηγορία της που αξιοποιεί την αυτοματοποιημένη νοημοσύνη και αποδίδει πραγματική HD ποιότητα εικόνας.

ΑΘΗΝΑ, 11 Ιουνίου 2019 – Η Xerox παρουσιάζει την πρέσα Inkjet Baltoro™ HF, μια παραγωγική πρέσα κομμένου φύλλου που επιτρέπει στους πελάτες να εκτυπώνουν εργασίες μεγάλου όγκου και υψηλής ποιότητας, καταλόγους και έντυπα για direct mail, με μία μόνο πρέσα και με εξαιρετική παραγωγικότητα και ποιότητα εικόνας.

«Σχεδιάσαμε το Baltoro HF αξιοποιώντας τα καλύτερα στοιχεία των inkjet τεχνολογιών iGen και High Fusion. Το αποτέλεσμα είναι μια επαναστατική πλατφόρμα που επεκτείνεται στο εμπορικό περιβάλλον εκτύπωσης και υποστηρίζει υψηλής ποιότητας παραγωγή με οικονομικά χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά της offset εκτύπωσης», δήλωσε η Tracey Koziol, αντιπρόεδρος Global Offerings της Xerox. «Σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας το  Baltoro HF από το πλαίσιο ως τα μηχανικά μέρη, μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να εξελίσσουμε συνεχώς την πλατφόρμα, με γρήγορους ρυθμούς».

Με την καινοτομία στον πυρήνα του, το Baltoro HF είναι η μοναδική πρέσα στο ‘entry level’ που χρησιμοποιεί αυτοματοποιημένη νοημοσύνη για τη βελτιστοποίηση και διατήρηση του χρώματος και της ποιότητας της εικόνας, καθώς και για αυτόματες διορθώσεις σε πραγματικό χρόνο. Η αυτοματοποιημένη νοημοσύνη της πρέσας, σε συνδυασμό με το μελάνι High Fusion και τις inkjet κεφαλές Xerox High Fusion W-Series, προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, με πραγματικά υψηλή ευκρίνεια 1200 x 1200 dpi, χωρίς την ανάγκη για προετοιμασία των μέσων με προπαρασκευαστικά διαλύματα ή προεπιστρώσεις. Αφαιρώντας την ανάγκη για αυτή την προετοιμασία, μειώνεται το μέγεθος της πρέσας, η κατανάλωση ενέργειας αλλά και το συνολικό κόστος κτήσης, ενώ παράλληλα αυξάνεται η παραγωγικότητα.

Η πρέσα Baltoro HF προσφέρει και επιπρόσθετα πλεονεκτήματα που εξοικονομούν χρόνο. Η ταχύτητά της, σε συνδυασμό με την πιο πλατιά εκτυπώσιμη επιφάνεια της κατηγορίας της, δίνει την δυνατότητα στην πρέσα να αυξήσει την παραγωγικότητα για τον πελάτη πάνω από 115%. Σε ό,τι αφορά στη χρήση, το Xerox FreeFlow Core αυτοματοποιεί τη χρονοβόρα διαδικασία της προεκτύπωσης, ενώ το Xerox FreeFlow Print Server επιτρέπει στους πελάτες να προσθέτουν νέες εργασίες ενώ η πρέσα λειτουργεί.