Η Xerox ανακοινώνει νέες υπηρεσίες που προωθούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων

Η νέα, διευρυμένη σειρά υπηρεσιών της Xerox επιτρέπει στους πελάτες της να επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο που εργάζονται και να ορίσουν ξανά την εμπειρία τόσο για τους εργαζόμενους τους, όσο και για τους τελικούς τους πελάτες, στο σημείο που συνδέονται ο φυσικός με τον ψηφιακό κόσμο.

 

Αθήνα 8 Μαϊου 2019 – Η Xerox ανακοίνωσε ένα νέο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών, που αποτελείται από πέντε οριζόντιες και τέσσερις εξιδεικευμένες υπηρεσίες ανά κλάδο. Οι υπηρεσίες αυτές σχεδιάστηκαν για να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες των πελατών που δημιουργεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός.

H Joanne Collins Smee, Chief Commercial Officer της Xerox, δήλωσε: «Παρουσιάζεται μια σημαντική ευκαιρία για τους πελάτες μας να αυτοματοποιήσουν τις εισερχόμενες και εξερχόμενες επικοινωνίες τους, να δημιουργήσουν αξία από τα δεδομένα που λαμβάνουν και να εξομαλύνουν τις διάφορες επιχειρηματικές διαδικασίες τους. Έτσι, μπορούν να «ξεκλειδώσουν» τεράστια αύξηση στην παραγωγικότητά τους. Με τη βοήθεια των τεχνολογιών, του λογισμικού και της τεχνογνωσίας που παρέχουν οι υπηρεσίες της Xerox, οι πελάτες μας είναι σε θέση να ανταγωνίζονται καλύτερα σε ένα περιβάλλον που μεταβάλλεται συνεχώς».

Οριζόντιες υπηρεσίες

Η εξομάλυνση των χρονοβόρων και κρίσιμων διαδικασιών είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία κάθε επιχείρησης και μπορεί να επιτευχθεί με τις Οριζόντιες Υπηρεσίες της Xerox, οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • Xerox Intelligent Workplace Services: ξεπερνούν τις ‘παραδοσιακές’ υπηρεσίες MPS, αξιοποιώντας την αυτοματοποίηση της ροής εργασίας, τη διαχείριση περιεχομένου και τη βελτιστοποίηση των υποδομών εκτύπωσης, για αποδοτικότερους και ασφαλέστερους χώρους εργασίας.
  • Xerox Capture & Content Services: παρέχουν προηγμένη πολυκαναλική λήψη και αυτοματοποίηση της διαδικασίας, καθιστώντας τις πληροφορίες, διαθέσιμες την ώρα που δημιουργείται ανάγκη. Επίσης, οδηγούν τους πελάτες να παίρνουν πιο ενημερωμένες επιχειρηματικές αποφάσεις.
  • Xerox Accounts Payable Services: προσφέρουν μια σειρά υπηρεσιών επεξεργασίας τιμολογίων, από αυτοματοποιημένη, έως πλήρως ηλεκτρονική τιμολόγηση. Εξαλείφουν τις χρονοβόρες διαδικασίες, ενώ βελτιώνουν την ασφάλεια των δεδομένων, δίνοντας στους πελάτες τον έλεγχο του χρονοδιαγράμματος πληρωμών.
  • Xerox Digital Hub & Cloud Print Services: παρέχουν λύσεις βασισμένες στο cloud, σε πολλαπλά επίπεδα, για γρήγορες και οικονομικά ελεγχόμενες υπηρεσίες εκτύπωσης. Περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την παράδοση υλικών εκτύπωσης και ψηφιακής εγγύησης.
  • Xerox Campaigns on Demand Services: προσφέρουν λύσεις για καμπάνιες μάρκετινγκ πολλαπλών χρήσεων, που προσαρμόζονται σε πολλαπλά κανάλια, ανεξάρτητα από το μέγεθος του κοινού.

Υπηρεσίες ανά κλάδο

Με την αντιμετώπιση των κρίσιμων αναγκών βιομηχανιών όπως η ασφάλιση, η υγειονομική περίθαλψη, ο δημόσιος τομέας και το λιανικό εμπόριο, η σειρά υπηρεσιών της Xerox για συγκεκριμένους τομείς παρέχει νέους τρόπους βελτίωσης της εμπειρίας των τελικών πελατών:

  • Xerox Services for Digital Insurer: επιτρέπουν στους ασφαλιστικούς οργανισμούς να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις πολλών σημείων επαφής σε ολόκληρο το customer journey, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της δέσμευσης των πελατών και στην υποστήριξη των επιχειρηματικών διαδικασιών.
  • Xerox Services for Digital Patient: δίνουν τη δυνατότητα στους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις στη βελτίωση της εμπειρίας των ασθενών, από την εισαγωγή ως το εξιτήριο, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν τη συμμόρφωση με ένα συνεχώς αυξανόμενο κανονιστικό περιβάλλον.
  • Xerox Services for Digital Citizen: βοηθούν τις αρχές του δημόσιου τομέα να διαχειρίζονται αποτελεσματικότερα τις ανάγκες του πολίτη. Επίσης, βοηθούν στη μείωση του κόστους που συνδέεται με την υποστήριξη της ρυθμιστικής συμμόρφωσης.
  • Xerox Services for Digital Retailer: συμβάλλουν ώστε οι έμποροι λιανικής πώλησης να ενισχύσουν τη δέσμευση και την αφοσίωση των καταναλωτών προς το brand, μέσω μιας βελτιωμένης εμπειρίας σε κάθε στάδιο της «εμπειρίας του καταναλωτή».

Διαθεσιμότητα

Η πρώτη έκδοση του νέου χαρτοφυλακίου των υπηρεσιών Xerox είναι διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και τη Γαλλία.

 

-XXX-