Η ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης της Xerox Hellas στις κορυφαίες του κόσμου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Aθήνα, 12 Νοεμβρίου 2018 –  Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της Xerox Hellas κατορθώνει να διακριθεί ως ένα από τα καλύτερα στον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, στο διεθνή διαγωνισμό ‘Service Delivery Team of the Year’ τηςXerox, η ελληνική ομάδα κατέκτησε την πρώτη θέση στην Ευρώπη και τη δεύτερη ανάμεσα σε περισσότερες από 150 χώρες για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης που προσφέρει στους πελάτες της.

Η απομακρυσμένη υποστήριξη, η αποτελεσματική πρόβλεψη των ανταλλακτικών και ο καινοτόμος τρόπος επαύξησης της τεχνογνωσίας, μέσω της συνεχούς ανάλυσης των δεδομένων ήταν μερικοί από τους βασικούς παράγοντες που οδήγησαν σε αυτή τη σπουδαία διάκριση.

Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό έλαβαν μέρος ομάδες της Xerox από χώρες όπως η Αργεντινή, η Βραζιλία, η Χιλή, η Τσεχία, η Σλοβακία, η Αίγυπτος, η Ουγγαρία, η Ινδία, το Περού και η Ρωσία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, εκτός από το εκτεταμένο δίκτυο τοπικής υποστήριξης που απαρτίζεται από 70 τεχνικούς σε όλη την Ελλάδα, η Xerox Hellas παρέχει και κορυφαία απομακρυσμένη εξυπηρέτηση, καθώς περισσότερες από 8.800 επιλύσεις το χρόνο γίνονται τηλεφωνικά, με το 37% των αιτημάτων να επιλύονται σε λιγότερο από 1 ώρα!

Συνολικά, το εξειδικευμένο call center της Xerox Hellas ανταποκρίνεται σε περισσότερες από 23.000 τηλεφωνικές κλήσεις το χρόνο, ενώ για τις περιπτώσεις που απαιτείται η επίσκεψη τεχνικού στο χώρο του πελάτη, το 85% των αιτημάτων επιλύεται με την πρώτη επίσκεψη.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Xerox που διενεργήθηκε σε δείγμα 500 πελατών σε όλη την Ελλάδα, το 87% δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης που προσφέρει. Εντυπωσιακό είναι και το ποσοστό των επιλύσεων που γίνεται μέσα στα πλαίσια που προβλέπουν οι συμφωνίες υποστήριξης (SLAs), το οποίο ξεπερνά το 97%!

Η Ευδοκία Μανωλάκη, Διευθύντρια του Τμήματος Τεχνικής Εξυπηρέτησης τηςXerox Hellas, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που για μία ακόμη φορά η ομάδα μας διακρίθηκε σε έναν απαιτητικό διεθνή διαγωνισμό. Ακόμη πιο σημαντική όμως είναι η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες μας στις υπηρεσίες μας. Η χρήση προηγμένων εργαλείων και η συνεχής ανάλυση δεδομένων μας βοηθούν να εξασφαλίζουμε για αυτούς τη βέλτιστη απόδοση του εξοπλισμού τους».