Την ανάγκη προσαρμογής της ηγεσίας στην ψηφιακή εποχή κατέδειξε ο Βασίλης Ραμπάτ στο συνέδριο της ΕΑΣΕ

Ο κ. Ραμπάτ κατέδειξε με την ομιλία του την ανάγκη προσαρμογής της ηγεσίας στα νέα δεδομένα του ψηφιακού μετασχηματισμού, που έχει επιφέρει σαρωτικές αλλαγές στην κοινωνία και την επιχειρηματικότητα. «Πλέον, το ψηφιακό είναι το ίδιο το επιχειρείν. Και το επιχειρείν είναι ψηφιακό» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε αυτό το πλαίσιο, η πρόκληση για τους ηγέτες είναι διττή, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο κ. Ραμπάτ. «Από τη μια μεριά καλούνται να διατηρήσουν την αυθεντικότητα, σε αρμονία με τον αληθινό τους εαυτό, αξιοποιώντας τα καλύτερα στοιχεία από αυτά που προσφέρει η ψηφιακή αλλαγή. Και από την άλλη, να εξελίξουν τον αληθινό εαυτό τους σε αρμονία με την ίδια την ψηφιακή αλλαγή».

Στο Συνέδριο οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν εμπνευσμένες ομιλίες από καλεσμένους όπως ο συγγραφέας Dr Jonas Ridderstrale, o Διευθυντής Πληροφορικής στο Media Lab του ΜΙΤ, Μιχάλης Μπλέτσας, ο παιδοψυχολόγος Δημήτεης Καραγιάννης, η βραβεμένη φωτορεπόρτερ Μάρω Κουρή και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Σταμάτης Φασουλής.

Η Xerox Hellas ως εταιρία που δρομολογεί τις εξελίξεις στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, υποστήριξε το 29ο Συνέδριο της ΕΑΣΕ ως Χορηγός