Ένας χρόνος VersaLink® και AltalLInk®. Οι εκτυπωτές που άλλαξαν τον τρόπο που εκτυπώνουμε.

Ένα χρόνο πριν, η Xerox επαναπροσδιόρισε τα δεδομένα στη διαχείριση των εγγράφων, ανακοινώνοντας το μεγαλύτερο λανσάρισμα προϊόντων στην ιστορία της, με 29 νεους εκτυπωτές και πολυλειτουργικά μηχανήματα. Τα νέα μοντέλα των οικογενειών Versalink & Altalink προσφέρουν εξελιγμένη εμπειρία χρήστη, εύχρηστες και mobile λειτουργίες, cloud συνδεσιμότητα, υψηλή ασφάλεια και πρόσβαση σε μια πλειάδα εφαρμογών που απογειώνουν την παραγωγικότητα στο χώρο του γραφείου.

Οι νέες συσκευές της Xerox που απαρτίζουν τις δύο σειρές προϊόντων VersaLink και AltaLink
δεν είναι απλοί εκτυπωτές, αλλά δίνουν μια νέα έννοια στον όρο «βοηθοί εργασίας»
– επιτρέποντας σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να επιτύχουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό ακόμα πιο γρήγορα και ομαλά.

Η νέα αυτή προσέγγιση της Xerox στον εργασιακό χώρο του μέλλοντος, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους αναλυτές της αγοράς, καθώς τον προηγούμενο χρόνο, ο ειδικός τύπος και οι εταιρείες δοκιμών αναφέρθηκαν εκτεταμένα στις νέες σειρές προϊόντων και υπηρεσιών που τα συνοδεύουν, λαμβάνοντας μάλιστα πολλές και σημαντικές διακρίσεις.
Ακολουθούν τρία χαρακτηριστικά παραδείγματα:

• Ο διεθνώς αναγνωρισμένος οργανισμός Keypoint Intelligence – Buyers Lab ξεχώρισε τέσσερις εκτυπωτές της Xerox – οι τρεις εκ των οποίων από την οικογένεια VersaLink για τα «Καλοκαιρινά Βραβεία 2017», σημειώνοντας πως είναι ξεκάθαρο ότι οι νέες συσκευές της Xerox έχουν σχεδιαστεί με βασικό κριτήριο την παραγωγικότητα. Επίσης, το Keypoint Intelligence – Buyers Lab επέλεξε 13 μοντέλα AltaLink και VersaLink στη λίστα με τις «Επιλογές Χειμώνα 2018».

• Το έγχρωμο πολυλειτουργικό μοντέλο AltaLink C8055 απέσπασε το «Βραβείο της Χρονιάς» στην κατηγορία εκτυπωτών του έγκριτου περιοδικού CRN. Το βασικό κριτήριο για τη συγκεκριμένη διάκριση ήταν «προϊόντα που λύνουν τα προβλήματα των πελατών».
Το AltaLink C8055 αποδείχθηκε ότι ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις συνεργατών και πελατών, χάρη στην ευελιξία που προσφέρει, τις μεγάλες του δυνατότητες και την ποιότητα στο αποτέλεσμα.

• Ο καταξιωμένος οργανισμός Better Buys απένειμε το βραβείο «Επιλογή Σύνταξης» στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές B7000 και C8000 της σειρας AltaLink. Το σχετικό review σημειώνει ότι οι εξαιρετικές λειτουργίες διαχείρισης χαρτιού του AltaLink B7000, η δυνατότητα εγκατάστασης χωρίς την παραμικρή βοήθεια από ΙΤ και οι λειτουργίες εκτύπωσης και σάρωσης μέσω cloud το καθιστούν την πρώτη επιλογή. Σε ότι αφορά στη σειρά C8000, αυτό που επισημάνθηκε είναι η εξαιρετική λειτουργικότητα της τεχνολογίας ConnectKey, οι δυνατότητες φινιρίσματος και η συνεργασία με τη McAfee για πρόσθετη ασφάλεια.

O Δντης Marketing & Πωλήσεων της Xerox Hellas, Χάρης Τράμπας, δήλωσε σχετικά: «Κλείνοντας ένα χρόνο από το μεγαλύτερο λανσάρισμα προϊόντων στην ιστορία μας, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη θετική ανταπόκριση της αγοράς στις νέες μας σειρές προϊόντων.

Η τεχνολογία ConnectKey που διαθέτουν όλες οι συσκευές των σειρών Versalink & Altalink, προσφέρει μια ενιαία εμπειρία στους χρήστες και μοναδικά πλεονεκτήματα, απλοποιώντας την καθημερινή εργασία, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα και μειώνοντας τα κόστη διαχείρισης των εγγράφων. Η βράβευσή τους από διεθνώς καταξιωμένους οργανισμούς είναι μία ακόμη έμπρακτη επιβεβαίωση για το υψηλό επίπεδο των δυνατοτήτων τους».