Η Xerox πολεμάει την πτώση της παραγωγικότητας με νέα Πολυλειτουργικά Μηχανήματα για τα μικρά γραφεία

Αθήνα, 19 Οκτωβρίου 2016 – Σε ένα μικρό γραφείο, η πτώση της παραγωγικότητας μπορεί να ξεκινήσει με ένα μηχάνημα ή μια διαδικασία που κανένας δεν ξέρει ακριβώς πώς να διαχειριστεί. Είτε αφορά προβλήματα σύνδεσης, μικρές ταχύτητες εκτύπωσης, φτωχή ποιότητα εικόνας ή πολύπλοκα στησίματα, πριν το καταλάβει κανείς, η δουλειά σταματάει ξαφνικά.

Προκειμένου να βοηθήσει τις μεσαίου και μικρού μεγέθους επιχειρήσεις να αποφύγουν την οποιαδήποτε απώλεια η Xerox παρουσιάζει τους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFPs) Xerox WorkCentre® 3335/3345  και Xerox Phaser® 3330, μια σειρά ασπρόμαυρων εκτυπωτών που ο καθένας – ακόμα και κάποιος με ελάχιστες γνώσεις γύρω από την τεχνολογία – μπορεί να χρησιμοποιήσει στο γραφείο.

«Αν είσαι το άτομο που συνεχώς σε διακόπτουν για να βοηθήσεις κάποιον να εκτυπώσει από το cloud ή να συνδεθεί στο Wi-Fi, θα λατρέψεις τα προϊόντα αυτά», σχολίασε η Tracey Koziol, Senior Vice President, Office & Solutions Business Group της Xerox. «Ξεχάστε το κλικάρισμα σε πολλαπλά υπο-μενού. Τοποθετήσαμε το 90% των κύριων λειτουργιών στη βασική οθόνη, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να κάνει κλικ και να προχωράει εύκολα στο επόμενο βήμα».

Οι νέοι εκτυπωτές καθιστούν εύκολο το να συνδεθεί κάποιος με κινητές συσκευές αλλά και να απλοποιήσει το αρχικό στήσιμο. Η εσωτερική Wi-Fi συνδεσιμότητα και η απλή ‘tap-to-pair’ σύνδεση με κινητές συσκευές, επιτρέπουν σε όσους εργάζονται εκτός γραφείου να συνδέσουν τα τηλέφωνα και τα tablet τους με τους εκτυπωτές για εύκολη, απομακρυσμένη εκτύπωση από οποιαδήποτε τοποθεσία. Χαρακτηριστικά που γλιτώνουν χρόνο, όπως ο οδηγός εγκατάστασης Wi-Fi και το ευρετήριο πάνω στη συσκευή, λύνουν άμεσα τυχόν απορίες, επιτρέποντας την πιο γρήγορη παράδοση των εγγράφων.

Η Xerox σχεδίασε τους WorkCentre 3335/3345 MFPs και Phaser 3330 με μια σειρά εργαλείων που διευκολύνουν την παραγωγικότητα και βοηθούν τα γραφεία να ανακαλύψουν πιο εύκολους και απλοποιημένους τρόπους εργασίας:

  • Μεγάλη ισχύ επεξεργασίας και πιο γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης στις 33-40 σελίδες ανα λεπτό.
  • Βελτιωμένη ποιότητα εικόνας (1200 x 1200 dpi) για υψηλή ευκρίνεια κειμένου και λεπτομέρειας.
  • Έναν προαιρετικό δεύτερο τροφοδότη χαρτιού που επιτρέπει 550 επιπλέον σελίδες για εκτεταμένη εκτύπωση χωρίς διακοπές.
  • Τα τελευταία χαρακτηριστικά ασφαλείας, ώστε να προστατεύει ευαίσθητα και απόρρητα έγγραφα από αποδέκτες για τους οποίους δεν προορίζονται τα έγγραφα αυτά.
  • Τη δυνατότητα σάρωσης και απευθείας αποστολής μέσω email
  • Τη δυνατότητα εκτύπωσης από το cloud ή το USB κατευθείαν στη συσκευή.
  • Μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής η οποία διευκολύνει την πλοήγηση σε όλα τα χαρακτηριστικά της συσκευής.
  • Εξοπλισμένα με Apple AirPrint, Google Cloud Print και το Xerox Print Service Plug-in για Android και Mopria, τα νέα MFPs επιτρέπουν την εκτύπωση από κινητές συσκευές διαφορετικών κατασκευαστών. Οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν emails, φωτογραφίες και έγγραφα από οποιαδήποτε συσκευή.
 • Μηνιαίο κύκλο εκτυπώσεων που φτάνει τις 80.000 εκτυπώσεις

Διαθεσιμότητα

Τα μηχανήματα είναι ήδη διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά.

 -XXX-