Η IDC χαρακτηρίζει τη Xerox ως ηγέτιδα στον χώρο των Managed Print Services

Αθήνα, 6 Αυγούστου 2013. – Ως ηγέτιδα του χώρου των Managed Print Services (MPS) χαρακτηρίζει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τη Xerox η IDC, στην έκθεσή της “MarketScape: Worldwide Managed Print and Document Services (MPDS) 2013 Hardcopy Vendor Analysis1”.

Σύμφωνα με την έκθεση, που παρουσιάζει αναλυτικά τους παρόχους MPDS και παρέχει μια συγκριτική επισκόπηση των υπηρεσιών τους, οι υπηρεσίες της Xerox ήταν μεταξύ των πλέον ολοκληρωμένων υπηρεσιών και από τους εννιά παρόχους που αξιολογήθηκαν. Η εταιρεία ξεχώρισε όχι μόνο για το εύρος των υπηρεσιών της αλλά και για την ικανότητά της να σχεδιάζει καινοτομικές λύσεις και να πετυχαίνει εξοικονόμηση κόστους τόσο σε μεγάλες εταιρείες όσο και σε μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις.

«Στις μέρες μας οι εταιρείες αναζητούν πλέον τρόπους να ενσωματώσουν τις σχετικές με τις εκτυπώσεις και τα έγγραφα ροές εργασίας στη συνολική ΙΤ υποδομή τους και βοηθούν τους πελάτες όχι μόνο να τυπώνουν με μικρότερο κόστος αλλά και να τυπώνουν λιγότερο», ανέφερε ο Mike Feldman, senior vice president, Xerox Global Document Outsourcing and Managed Print Services. «Η εμπειρία μας από το περιβάλλον των εκτυπώσεων μας επιτρέπει να δημιουργούμε στρατηγικές για την αυτοματοποίηση της διαχείρισης περιεχομένου και των επιχειρησιακών διαδικασιών, οι οποίες απλοποιούν τον τρόπο εκτέλεσης των εργασιών».

Οι επενδύσεις της Xerox σε software και λύσεις συμπεριλαμβάνουν εργαλεία που παρέχουν στατιστικούς δείκτες προβλέψεων και στοιχεία που απλουστεύουν τα εκτυπωτικά περιβάλλοντα και επιφέρουν επιπλέον εξοικονόμηση κόστους. Επιπρόσθετα, το Xerox ConnectKey™ επιτρέπει στους εργα
ζομένους να σκανάρουν και να ανεβάζουν έγγραφα σε «αποθήκες» cloud, να στέλνουν κρίσιμα για τις δραστηριότητες της επιχείρησης έγγραφα απευθείας στις αντίστοιχες ροές εργασίας και να εκτυπώνουν εύκολα και με ασφάλεια από οποιαδήποτε φορητή συσκευή.

Ως παγκόσμια ηγέτις στη διαχείριση εκτυπώσεων2, η Xerox συνεργάζεται με επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να

1IDC MarketScape: Worldwide Managed Print and Document Services 2013 Hardcopy Vendor Analysis. Doc #242217, July 2013
2IDC EMEA Managed Print Services 2012 Hardcopy Vendor Analysis, January 2013

παραμένουν συγκεντρωμένοι στο κύριο αντικείμενο της εργασίας τους για περισσότερο χρόνο.