Η Xerox επίσημος χορηγός του Cirque Du Soleil

Αθήνα, 28 Αυγούστου 2012. Τις παραστάσεις του Cirque du Soleil υποστηρίζει η Xerox, δίνοντας μια νέα διάσταση στη συνεργασία της με την παγκοσμίου φήμης καλλιτεχνική ομάδα, που ξεκίνησε εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Στο πλαίσιο αυτό, και η Xerox Hellas είναι χορηγός του Cirque du Soleil, που θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, μεταξύ 3 και 16 Σεπτεμβρίου και αποτελούν ήδη το γεγονός του φθινοπώρου για το ελληνικό κοινό.

Η ευελιξία, η δημιουργικότητα και η πρωτοπορία είναι τα τρία κοινά σημεία μεταξύ του Cirque du Soleil και της Xerox, η οποία από τον Ιούλιο του 2011 είναι ο αποκλειστικός πάροχος τεχνολογίας εγγράφων και εξοπλισμού γραφείου του Cirque du Soleil, υποστηρίζοντας την ομάδα τόσο στα κεντρικά και περιφερειακά γραφεία της όσο και στις ανά τον κόσμο παραστάσεις της.

Παρακολουθώντας ένα από τα διάσημα show του Cirque du Soleil, πιθανότατα κανείς δεν αναρωτιέται πώς παράγουν τα έγγραφά τους ή πώς διαχειρίζονται τις καθημερινές επιχειρησιακές τους λειτουργίες. Οι παραστάσεις του Cirque du Soleil είναι γεμάτες χρώμα και ένταση και προκαλούν το δέος. Ωστόσο, ο άριστος σχεδιασμός και η σκληρή προετοιμασία που απαιτείται για να πάρουν σάρκα και οστά αυτές οι εντυπωσιακές παραστάσεις δε σταματούν στους performers: Πίσω από τη σκηνή, όλοι οι συντελεστές του Cirque du Soleil εργάζονται και συμβάλλουν ο καθένας από τη θέση του στο μοναδικό αυτό αποτέλεσμα. Μεγάλο μέρος της δουλειάς τους εξαρτάται από τα έγγραφα, μέσω των οποίων πραγματοποιείται η επικοινωνία μεταξύ τους αλλά και με το κοινό. Είναι σε αυτό το σημείο που υπεισέρχεται &eta
; Xerox, που για άλλη μια φορά φροντίζει τις επιχειρησιακές διαδικασίες πίσω από το brand, για να μπορεί η ομάδα του Cirque du Soleil να εστιάζει στη δημιουργία και την εκτέλεση των συναρπαστικών ακροβατικών της.