Νέος εκτυπωτής της Xerox παρέχει ακρίβεια χρώματος και εξαιρετική ποιότητα εικόνας στους γραφίστες

Εκτυπώνει σε υλικά με βάρος ως και 350 gsm

Αθήνα, 07 Φεβρουαρίου 2012. Οι επαγγελματίες γραφίστες έχουν τώρα έναν καλύτερο, ταχύτερο τρόπο να δημιουργούν καταχωρήσεις γεμάτες ζωντάνια και χρώμα, υλικό για τα σημεία πωλήσεων, μακέτες συσκευασιών, υλικά marketing και πολλά ακόμη με τον έγχρωμο laser εκτυπωτή Xerox Phaser® 7800.

Με πληθώρα εργαλείων που εγγυώνται την άριστη ποιότητα του χρώματος, τη δυνατότητα να εκτυπώνει σε μεγάλη ποικιλία υλικών και επιλογές επαγγελματικής αποπεράτωσης, ο Phaser 7800 της Xerox παράγει γρήγορες εκτυπώσεις και προσφέρει μεγάλη ακρίβεια στον έλεγχο για τη σωστή αποτύπωση των χρωμάτων, επιτρέποντας έτσι στα δημιουργικά τμήματα των εταιρειών να ανταποκρίνονται στις πιεστικές προθεσμίες και να ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών.

«Ο Xerox Phaser 7800 είναι ιδανικός για γραφίστες, φωτογράφους και επαγγελματίες κάθε κλάδου που ασχολούνται με το δημιουργικό κομμάτι», ανέφερε η Μαρία Μεταξογένη, Director, Graphic Communications, Xerox Hellas. «Ο ελκυστικός συνδυασμός της σταθερά ανώτερης ποιότητας εικόνας, των επαγγελματικού επιπέδου τεχνολογιών αποτύπωσης του χρώματος και της ευελιξίας ως προς τα μέσα εκτύπωσης που προσφέρει ο εκτυπωτής δίνει στους επαγγελματίες των δημιουργικών τμημάτων την ελευθερία να επικεντρωθούν σε αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία – την έκφραση της δημιουργικότητάς τους».

Εντυπωσιακά εργαλεία διαχείρισης χρώματος και ποιότητα εικόνας
Εκτυπώνοντας στα 1200 x 2400 dpi, ο Phaser 7800 αναδεικνύει τις φίνες λεπτομέρειες εικόνων, φωτογραφιών και γραφικών. Βασικό στοιχείο τ&omicron
;υ εκτυπωτή είναι η δυνατότητά του για σωστή αποτύπωση των χρωμάτων, απαραίτητη για κάθε γραφίστα.

Ο εκτυπωτής είναι εξοπλισμένος με τη συσκευή “PhaserMeter® Colour Measurement Device”, που φέρει την υπογραφή της X-Rite και ελέγχει την ακρίβεια του χρώματος εκτύπωση προς εκτύπωση, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Ο Phaser 7800 φέρει την έγκριση Pantone® για τη βέλτιστη αποτύπωση χρώματος σε σχέση με το πρότυπο Pantone Matching System®, ενώ το σύστημα Adobe® PostScript® 3™ διασφαλίζει ακρίβεια στο χρώμα.

Μοναδικές επιλογές μέσων εκτύπωσης και επαγγελματικού φινιρίσματος
Ο ταχύτητας 45 σελίδων το λεπτό εκτυπωτής εκτυπώνει σε μεγαλύτερο εύρος μέσων – με βάρος από 75 ως 350 gsm – και περισσότερα μεγέθη από τα ανταγωνιστικά του προϊόντα. Οι επαγγελματίες των δημιουργικών τμημάτων μπορούν να «προκαλέσουν» τα όρια των σχεδίων τους, με βαριά υλικά για βιβλία και ημερολόγια και μεγέθη πέρα από τα παραδοσιακά για καρτ-ποστάλ και φωτογραφίες. Η αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης σε υλικά με βάρος ως και 256 gsm είναι μία ακόμη standard λειτουργία και δεν επιβραδύνει τις ταχύτητες εκτύπωσης.

Ο Phaser 7800 διατίθεται επίσης με προαιρετικό Extra Heavy Duty Media Kit, που καθιστά δυνατή την αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης σε μέσα με standard ή προσαρμοσμένο στις ανάγκες του πελάτη μέγεθος και βάρος ως και 300 gsm.

Οι γραφίστες μπορούν να βάλουν τις τελευταίες πινελιές σε δουλειές τους όπως η δημιουργία, δίπλωση και διάτρηση επαγγελματικών φυλλαδίων. Οι επιλογές αποπεράτωσης του Phaser 7800 μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες φόρτου εργασίας και εφαρμογών.

Φιλικός προ&sigm
af; το χρήστη και το περιβάλλον

Μία έγχρωμη οθόνη αφής κάνει την πλοήγηση απλή – οι χρήστες μπορούν να βλέπουν τα επίπεδα του toner και τις εκτυπωτικές εργασίες που περιμένουν να εκτελεστούν. Ανάμεσα στα «πράσινα» οφέλη του Phaser 7800 συμπεριλαμβάνεται και το χαμηλής τήξης ΕΑ toner, καθώς και οι τεχνολογίες εκτύπωσης Hi-Q LED, που μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας. Η αποδοτική σε σχέση με τη θερμότητα που καταναλώνει μονάδα τήξης (fuser) μειώνει το χρόνο που απαιτείται για την πρώτη εκτύπωση σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα, ενώ καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από τους συμβατικούς fusers όταν είναι σε κατάσταση standby.