Η Xerox επεκτείνει τις δράσεις υποστήριξης για το Χαμόγελο του Παιδιού

Η Xerox Hellas συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προχωρώντας σε δωρεά εκτυπωτικού εξοπλισμού για τον νέο πολυχώρο του Οργανισμού στο Κορωπί.

 

Στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας της με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η Xerox έχει υποστηρίξει με σημαντικές χορηγίες το εξειδικευμένο και ολιστικό έργο του Οργανισμού για κάθε ευάλωτο παιδί και οικογένεια. Σε αυτές περιλαμβάνεται και η δωρεά συνολικά 80 πολυλειτουργικών και εκτυπωτικών συσκευών.

 

Για τις νέες εγκαταστάσεις, η Xerox προσέφερε ένα ακόμη πολυλειτουργικό μηχάνημα εκτυπώσεων, το οποίο εντάσσεται στην υφιστάμενη σύμβαση διαχείρισης εκτυπώσεων, Managed Print Services (MPS), για να μπορεί ο Οργανισμός να διαχειρίζεται αποδοτικά τις ανάγκες του σε εκτυπώσεις.

 

Υπενθυμίζεται ότι η Xerox Hellas και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχουν ενεργή σύμβαση Managed Print Services (MPS), διάρκειας 5 ετών για το σύνολο των εγκαταστάσεων του Οργανισμού ανά την Ελλάδα.

 

Με αφορμή τη δωρεά, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλων Xerox Ελλάς κ. Βασίλης Ραμπάτ δήλωσε σχετικά: «Το Χαμόγελο του Παιδιού συνεχίζει να δίνει τις καθημερινές του μάχες για τα παιδιά στην Ελλάδα και στη Xerox Hellas είμαστε πολύ περήφανοι που συμμετέχουμε στην υποστήριξη του Οργανισμού και του έργου του. Σε αυτήν την πολύ σημαντική στιγμή για τον οργανισμό, που αφορά στα εγκαίνια του νέου Πολυχώρου στο Κορωπί ήμασταν φυσικά παρόντες και ελπίζουμε η κοινή μας προσπάθεια να γίνει ένα χάδι φροντίδας για περισσότερα παιδιά».

 

Από την πλευρά του ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δήλωσε: «Από εμάς στο “Χαμόγελο” ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς προς τη Xerox Hellas, που ως σταθερός υποστηρικτής του έργου μας είναι πάντα δίπλα μας. Όχι μόνο σε επίπεδο υλικής υποστήριξης, αλλά και σε επίπεδο ηθικής, καθότι μας ενώνουν διαχρονικά οι ίδιες αξίες της προσφοράς και της αλληλεγγύης».