Η Keypoint Intelligence κατατάσσει τη Xerox ως ηγέτη στα ολοκληρωμένα προγράμματα MPS

Η KeyPoint Intelligence ανακοίνωσε πως η Xerox είναι η εταιρεία που αναδείχτηκε πρώτη με το βραβείο Pacesetter BLI 2022-2023 για ολοκληρωμένα προγράμματα MPS. Για το βραβείο αυτό, η KeyPoint Intelligence κάλεσε όλους τους επίσημους κατασκευαστικούς οίκους να συμμετάσχουν σε μια μελέτη που επικεντρώθηκε στις προηγμένες προσφορές των προγραμμάτων MPS και εφάρμοσε μια ειδική κλίμακα βαθμολόγησης για να καθορίσει τη σχετική κατάταξη κάθε συμμετέχοντα.

Η Xerox ξεχωρίζει για τις ολοκληρωμένες λύσεις MPS

Σύμφωνα με την KeyPoint Intelligence, η Xerox ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό λαμβάνοντας υπόψη τα παρακάτω κριτήρια, μεταξύ άλλων:

  • Ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προηγμένων λύσεων που εκτείνεται από το παραδοσιακό MPS έως τη διαχείριση εκτυπώσεων στο cloud αλλά και στις λύσεις για τη ροή περιεχομένου και εγγράφων.
  • Ευέλικτα μοντέλα ανάπτυξης που βασίζονται στο cloud και την υποστήριξη πρωτοβουλιών zero-trust
  • Συμπερίληψη των εξ αποστάσεως εργαζομένων στο οικοσύστημα MPS, συμπεριλαμβανομένου της δυνατότητας παρακολούθησης των εκτυπώσεων στο σπίτι ακόμη και από συσκευές άλλων εταιρειών.
  • Πλήρης ενσωμάτωση των αντιπρόσωπων για εξοπλισμό γραφείου, οι οποίοι έχουν πρόσβαση στην ολοκληρωμένη σουίτα εργαλείων, προγραμμάτων και υποστηρίζονται από τη Xerox σε θέματα εκπαίδευσης και μάρκετινγκ.

Αυτό το βραβείο έρχεται να προστεθεί στις υπόλοιπες διακρίσεις που έχει ήδη επιτύχει το πρόγραμμα MPS της Xerox το 2022, συμπεριλαμβανομένων των ηγετικών θέσεων στα IDC Cloud MPS, IDC Distributed Workplace και Quocirca Print Security.