Η Xerox ηγείται στην Ασφάλεια των Υπηρεσιών Διαχείρισης Εκτυπώσεων (MPS) σύμφωνα με την Έκθεση «Print Security 2022 Landscape» της Quocirca

  • Η Xerox αναδείχθηκε κορυφαία εταιρεία στον τομέα της Ασφάλειας Εκτυπώσεων, σύμφωνα με την έκθεση «MPS 2022 Landscape», η οποία αναγνώρισε την αξία και την καινοτομία που συνοδεύουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πελάτες.
  • Το όραμα της Xerox να αποτελεί τον πιο ασφαλή και έμπιστο πάροχο υπηρεσιών για το χώρο εργασίας υποστηρίζεται από τη δέσμευση για διαρκή ενίσχυση της ασφάλειας σε όλο το χαρτοφυλάκιο των προσφερόμενων υπηρεσιών, συσκευών, λογισμικών και διαδικασιών της.

 

Η ηγετική θέση της Xerox επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά από την Quocirca, μια παγκόσμια εταιρεία ερευνών στην πρόσφατη έρευνά της «The Print Security Landscape, 2022 – Securing the remote and hybrid workforce».

 

Η Xerox αναδείχθηκε κορυφαία εταιρεία στον τομέα της Ασφάλειας Εκτυπώσεων, σύμφωνα με την έκθεση «MPS 2022 Landscape», η οποία αναγνώρισε την αξία και την καινοτομία που συνοδεύουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πελάτες. Επιπλέον, εξακολουθεί να ηγείται σε μια ανταγωνιστική αγορά, παρέχοντας στους πελάτες της Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων (MPS) που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα.

 

Η Quocirca τοποθετεί τις Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων (MPS) της Xerox σε κορυφαία θέση όσον αφορά στην ασφάλεια που προσφέρουν. Σύμφωνα με την έκθεση, η Xerox εξακολουθεί να ενισχύει την ηγετική της θέση στην αγορά της ασφαλούς εκτύπωσης, προσφέροντας διευρυμένη και εις βάθος ασφάλεια τόσο στα προϊόντα όσο και στις υπηρεσίες της. Η επιδίωξη της Xerox να είναι ο πιο ασφαλής και έμπιστος πάροχος υπηρεσιών για το χώρο εργασίας, ενισχύεται από τη δέσμευση της για διαρκή βελτίωση της ασφάλειας σε όλο το χαρτοφυλάκιο συσκευών, λογισμικών, διαδικασιών, περιεχομένου και υπηρεσιών.

 

Σπουδαίο ρόλο στη διατήρηση της ηγετικής θέσης της Xerox έπαιξε η βασισμένη στο cloud προσέγγιση που ακολουθεί, η οποία δεν επιτρέπει την πρόσβαση χωρίς έλεγχο ασφαλείας στα εργαλεία διαχείρισης των συσκευών της όπως και στα εργαλεία παρακολούθησης εκτύπωσης.

Τα προηγμένα εργαλεία Υπηρεσιών Διαχείρισης Εκτυπώσεων (MPS) της Xerox μπορούν να παρακολουθούν και να επαναφέρουν αυτόματα την ασφάλεια σε ένα σύνολο συσκευών σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων της Ασίας, του Ειρηνικού και άλλων περιοχών που εξυπηρετούνται από συνεργάτες. Οι πελάτες της έχουν στη διάθεσή τους εργαλεία που επιτρέπουν την ανάλυση της ασφάλειας σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω του Διαδραστικού Πίνακα Υπηρεσιών Ελέγχου Ασφαλών Εκτυπώσεων Xerox και των Εργαλείων Προηγμένης Ανάλυσης Υπηρεσιών Διαχείρισης Εκτυπώσεων.

 

Συμπερασματικά, η Xerox διαθέτει ένα ευρύτατο χαρτοφυλάκιο λύσεων και υπηρεσιών ασφάλειας, προσφέροντας δυνατότητες όπως η εκτύπωση, η σάρωση και η προστασία περιεχομένου, ενώ διακρίνεται ιδιαίτερα για τη δυνατότητα ολοκληρωμένης αξιολόγησης και ανάλυσης, την προσέγγιση μέσω cloud αλλά και τις συνεργασίες της, με κορυφαίες εταιρείες όπως οι McAfee και Cisco.»