Η Xerox παρουσιάζει τις νέες της καινοτομίες στην παραγωγική εκτύπωση για την αντιμετώπιση της ζήτησης στον κλάδο των Γραφικών Τεχνών

Εννέα νέα προϊόντα και νέα χαρακτηριστικά επικεντρώνονται στην ενίσχυση της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας για τους παρόχους εκτυπώσεων

Η Xerox ανακοίνωσε μια σειρά καινοτομιών στον χώρο της παραγωγικής εκτύπωσης, που συμπεριλαμβάνουν νέες πρέσες, τεχνολογικές βελτιώσεις σε υπάρχοντα μοντέλα εκτυπωτών, καθώς και την προσθήκη τεχνητής νοημοσύνης και λειτουργιών αυτοματισμού που βοηθούν στην ταχύτητα και την παραγωγικότητα.

Σε μια ψηφιακή εκδήλωση την οποία παρακολούθησαν συνεργάτες και πελάτες από όλον τον κόσμο, η Xerox παρουσίασε τις ακόλουθες καινοτομίες:

  • Τη μονάδα Color Accelerator για το Baltoro, που επεκτείνει τις εφαρμογές inkjet και προσθέτει αυτοματοποίηση, εξοικονομώντας μελάνι.
  • Την προσθήκη του Fluorescent ροζ τόνερ στην παραγωγική πρέσα Iridesse που ενισχύει την χρωματική παλέτα της.
  • Τρεις νέους εκτυπωτές με δυνατότητα μεγαλύτερου όγκου εκτύπωσης, περισσότερων μέσων και εκτεταμένων επιλογών χρώματος στις οικογένειες VersaLink και Versant.
  • Δύο αναβαθμίσεις στην ταχύτητα εκτύπωσης του Xerox Nuvera που ξεπερνούν τον ανταγωνισμό.
  • Λογισμικό διαχείρισης πολυμέσων βασισμένο στην Τεχνητή Νοημοσύνη που επιτρέπει την εκτύπωση εικόνων υψηλής ποιότητας, με ελάχιστες ρυθμίσεις και σε ελάχιστο χρόνο.
  • Αυτοματοποιημένες ενημερώσεις της ροής εργασίας για την αδιάκοπη εκτύπωση διακοσμητικών στοιχείων με το λογισμικό FreeFlow Core 6.0

Ως ηγέτης στην παραγωγική αγορά έγχρωμων εκτυπώσεων, η Xerox έχει δεσμευτεί να βοηθά τους πελάτες της να αναπτύσσουν τη δραστηριότητά τους, να βελτιώνουν την παραγωγικότητά τους με νέες τεχνολογίες και να προστατεύουν τις υπάρχουσες επενδύσεις τους με νέα εργαλεία και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Οι βελτιώσεις της ψηφιακής εκτύπωσης – όπως η χρήση ειδικών χρωμάτων και διακοσμητικών στοιχείων – αυξάνουν την κερδοφορία, επιτρέποντας στους επαγγελματίες των Γραφικών Τεχνών να επεκτείνουν την δραστηριότητά τους σε νέες περιοχές. Σύμφωνα με την Keypoint Intelligence, η βελτίωση των ψηφιακών εκτυπώσεων αναμένεται να αποφέρει έσοδα ύψους 25 δις δολαρίων τον χρόνο και μπορεί να αυξήσει το κέρδος των επαγγελματιών κατά 50% έως 400 %. Κάνοντας πιο εύκολή, πιο ευέλικτη και  ταχύτερη την παραγωγή αυτών των σελίδων, η τεχνολογία της Xerox παρέχει πολλαπλές επιλογές στους πελάτες της για να επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους, αυξάνοντας τα κέρδη τους.

«Η ενίσχυση και βελτίωση των εκτυπώσεων με διακοσμητικά στοιχεία αποτελεί το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κομμάτι στον κλάδο των εκτυπώσεων και η Xerox προσφέρει το πιο διευρυμένο σύνολο λύσεων για να βοηθήσει τους πελάτες να αναπτύξουν την επιχείρησή τους», δήλωσε η Tracey Koziol, ανώτερη αντιπρόεδρος,  Global Offerings της Xerox. «Η νέα τεχνολογία και τα νέα χαρακτηριστικά που λανσάρουμε επεκτείνουν τις δυνατότητες των υπαρχουσών συσκευών, ενώ παράλληλα λανσάρουμε νέες πρέσες που ανταποκρίνονται στη ζήτηση για μεγαλύτερο όγκο παραγωγής, εκτεταμένα μέσα εκτύπωσης και ενισχυμένες παλέτες χρωμάτων. Υπάρχει ένας λόγος που η Xerox παραμένει κορυφαία στην αγορά της παραγωγικής εκτύπωσης».

Xerox Color Accelerator για την πρέσα Baltoro

Το μοντέλο Xerox Baltoro™ High Fusion Inkjet Press, Νο. 1 στην αγορά inkjet B3 κομμένου φύλλου, διαθέτει τώρα μια μονάδα αναβάθμισης που επεκτείνει τη γκάμα της. Η εφαρμογή Xerox Color Accelerator για το Xerox Baltoro HF προσφέρει αυξημένη ποιότητα εκτύπωσης, διευρυμένες επιλογές μέσων εκτύπωσης και αυτοματισμό, ώστε η εκτύπωση inkjet να είναι βιώσιμη για προσοδοφόρες εφαρμογές, όπως υλικά για Direct Mail, κάρτες και κατάλογοι. Με τον έξυπνο αυτοματισμό, το Baltoro χρησιμοποιεί 50% λιγότερη μελάνη από τους ανταγωνιστές, αυξάνοντας τον χρόνο λειτουργίας και την παραγωγικότητα, ενώ παρέχει συνεπή και αξιόπιστη ποιότητα.

Έχοντας λανσαριστεί πέρυσι, το Baltoro επαναπροσδιορίζει την inkjet αγορά. Με πολύ μικρότερο μέγεθος, βάρος και κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με τον ανταγωνισμό, το Baltoro προσφέρει χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, ενώ είναι η μόνη επεκτάσιμη και προσαρμόσιμη πλατφόρμα στην κατηγορία της.

Fluorescent ροζ για το Iridesse

Η Xerox προσφέρει τις μεγαλύτερες δυνατότητες αναφορικά με τα χρώματα και διαθέτει το ευρύτερο χαρτοφυλάκιο «Beyond CMYK» προϊόντων στην αγορά. Κανείς άλλος δεν προσφέρει τη γκάμα χρωμάτων, διακοσμητικών στοιχείων, μικτών μεταλλικών χρωμάτων, επιλογών μέσων εκτύπωσης και την τεχνολογία ψηφιακής βελτίωσης μονού περάσματος, όπως η Xerox.

Η έγχρωμη ψηφιακή πρέσα Xerox Iridesse® προσθέτει την επιλογή ειδικού φθορίζοντος ροζ τόνερ στην υπάρχουσα «Beyond CMYK» παλέτα της, η οποία αποτελείται από χρυσό, ασημί, λευκό και διάφανο. Αυτά τα επιπλέον διακοσμητικά στοιχεία επιτρέπουν στους παρόχους εκτύπωσης να διαφοροποιήσουν τις υπηρεσίες τους και να προσφέρουν στους πελάτες τους εντυπωσιακά σχέδια και βελτιώσεις.

Νέος εκτυπωτής VersaLink για τις Γραφικές Τέχνες

Η νεότερη προσθήκη στην οικογένεια των εκτυπωτών VersaLink είναι τo Xerox VersaLink® C8000W, ο πιο προσιτός τρόπος εισόδου στην αγορά των διακοσμητικών στοιχείων. Χρησιμοποιώντας λευκό τόνερ ως βάση σε σκούρα και χρωματιστά υλικά, κάνει τις εικόνες να ξεχωρίζουν σε εφαρμογές όπως μενού, φακέλους, αυτοκόλλητα για βιτρίνες ή ετικέτες. Μια συσκευή μικρού μεγέθους, το C8000W προσφέρει ευκρίνεια και ποιότητα που ξεχωρίζει σε σχέση με την τυπική τετράχρωμη εκτύπωση.

Δύο νέα μοντέλα Versant

Η Xerox επεκτείνει την οικογένεια εκτυπωτών Versant με δύο νέα μoντέλα που υποστηρίζουν ευρύτερες επιλογές πολυμέσων και προσθέτουν χαρακτηριστικά αυτοματισμού που μειώνουν τις ανάγκες στελέχωσης σε προσωπικό και τον απαιτούμενο χρόνο για ρυθμίσεις.

Το Xerox Versant® 280, μια πρέσα μεσαίας παραγωγής, παρέχει επιπλέον δυνατότητες, όπως τη δυνατότητα εκτύπωσης σε πιο βαρύ χαρτί (400 GSM), για εφαρμογές όπως η εκτύπωση επαγγελματικών καρτών. Με την επιλογή All Stocks at Rated Speed ​​(ASRS), το Versant 280 είναι ταχύτερο από οποιονδήποτε ανταγωνιστή στην εκτύπωση χαρτιών με μεγαλύτερο βάρος. Οι πελάτες μπορούν να εκτυπώσουν ένα εκατομμύριο ειδικά χρώματα χρησιμοποιώντας το επαναστατικό Adaptive CMYK+ Kit που χρησιμοποιεί λευκό, χρυσό, ασημί, διάφανο, καθώς και φλούο χρώματα, κάτι το μοναδικό σε αυτήν την κατηγορία προϊόντων.

Η πρέσα Xerox Versant 4100 χειρίζεται υψηλότερους όγκους και βαρύτερα φορτία παραγωγής από το Versant 280, φέρνοντας περισσότερες εργασίες στην επιχείρηση, αφού μειώνει τον χρόνο εγκατάστασης και εκτυπώνει σε περισσότερους τύπους μέσων από οποιοδήποτε ανταγωνιστικό μοντέλο. Το Versant 4100 χειρίζεται επίσης βαρύτερο χαρτί, έως και 400 GSM. Η αυτοματοποιημένη διαχείριση των μέσων εκτύπωσης εξοικονομεί χρόνο και μειώνει τα ανθρώπινα λάθη.

Τα Xerox Nuvera ακόμη ταχύτερα

Η οικογένεια Xerox Nuvera® έχει δημιουργηθεί για περιβάλλοντα με ανάγκες υψηλής παραγωγικότητας, με τους πελάτες μας να πραγματοποιούν περισσότερες από 35 δισεκατομμύρια εκτυπώσεις τον προηγούμενο χρόνο. Οι μονόχρωμες πρέσες παραγωγής Xerox Nuvera 157 MX και  Xerox Nuvera MX Perfecting Production System έχουν αναβαθμίσει τη μαγνητική αναγνώριση χαρακτήρων μελανιού (MICR), ώστε να ξεπερνούν σε ταχύτητα κάθε ανταγωνιστικό μοντέλο. Το MICR, η γραμμή αριθμών που επιτρέπει σε ορισμένους υπολογιστές να διαβάζουν και να επεξεργάζονται πληροφορίες, είναι το κλειδί για την επεξεργασία τραπεζικών, μισθοδοτικών και κρατικών επιταγών με τη δοκιμασμένη και αξιόπιστη ασφάλεια του Xerox Nuvera.

Αποτελεσματικότητα που βασίζεται στην τεχνολογία

Το λογισμικό διαχείρισης μέσων εκτύπωσης PredictPrint Media Manager που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, περιλαμβάνεται στη νέα πρέσα Versant 4100 και μπορεί να προστεθεί και στο Iridesse. Χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη, το λογισμικό αναγνωρίζει αυτόματα τα μέσα εκτύπωσης που χρησιμοποιούνται και παρέχει τις σωστές ρυθμίσεις. Οι χρήστες απλά σκανάρουν ένα barcode, τοποθετούν το χαρτί στον δίσκο τροφοδοσίας και χρησιμοποιούν τον οδηγό ρύθμισης, ώστε να βελτιστοποιήσουν το σύστημα για αυτήν την εφαρμογή.

Το λογισμικό FreeFlow® Core 6.0 αυτοματοποιεί τη διαδικασία προετοιμασίας ενός αρχείου για εκτύπωση και περιλαμβάνει πλέον «Beyond CMYK» βελτιώσεις. Το FreeFlow Core χρησιμοποιεί προεγκατεστημένες ροές εργασίας για την απρόσκοπτη εφαρμογή διακοσμητικών στοιχείων με χρυσό, ασημί, λευκό, διάφανο και fluorescent χρώματα, χωρίς να αλλάζει το αρχικό αρχείο.

«Αυτά τα νέα προϊόντα και τα χαρακτηριστικά τους αντιπροσωπεύουν την θετική πλευρά της τεχνολογίας, όπου ολοκληρωμένες λύσεις υποστηρίζουν τους πελάτες μας, ώστε να διαφοροποιήσουν και να επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους, μέσα σε οποιοδήποτε οικονομικό περιβάλλον», δήλωσε η Marybeth Gilbert, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής, Production Business της Xerox . «Οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται στην καινοτομία της Xerox για να ανταποκριθούν στις επιχειρηματικές τους ανάγκες».