Η Xerox παρασκευάζει αντισηπτικό χεριών για το προσωπικό των νοσοκομείων στις Η.Π.Α. και τον Καναδά

Η Xerox Holdings Corporation αξιοποιώντας τις δυνατότητες παραγωγής και την τεχνογνωσία της στις πρώτες ύλες, θα παρασκευάσει περίπου 140.000 γαλόνια αντισηπτικού χεριών έως τον Ιούνιο του 2020, στο πλαίσιο μια πρωτοβουλίας που επικεντρώνεται στο έργο της διάσωσης ζωών κατά τη διάρκεια της τρέχουσας υγειονομικής κρίσης.

Οι πρώτες παραδόσεις στην αγορά αναμένονται έως το τέλος Μαΐου – λίγες μόνο εβδομάδες από τη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης. Η Xerox θα παράγει το αντισηπτικό στις εγκαταστάσεις της στο Τορόντο και κοντά στο Rochester της Νέας Υόρκης, διανέμοντας το προϊόν σε μεταπωλητές που είναι εγκεκριμένοι πωλητές για οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης.

«Αυτή είναι η στιγμή για να σκεφτεί κάθε εταιρεία ή κάθε άτομο, να εξετάσει τι μπορεί να κάνει για την κοινωνία», δήλωσε ο John Visentin, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Xerox. «Τα είδη πρώτης ανάγκης όπως το αντισηπτικό χεριών θα συνεχίσουν να είναι προϊόντα υψηλής ζήτησης. Η ομάδα κινήθηκε γρήγορα, βρήκε πώς να ξεπεράσει τα εμπόδια και αρχίζει να παραδίδει προϊόν – όλα σε λιγότερο από ένα μήνα».

Η εταιρεία σχεδιάζει να παρασκευάζει αντισηπτικά για όσο διάστημα υπάρχει ζήτηση.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ενέργειες της Xerox απέναντι στην πανδημία του COVID-19, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.xerox.com/en-us/about/covid-19.