Η Xerox τοποθετεί την ασφάλεια και την παραγωγικότητα στην κορυφή των προτεραιοτήτων της με τις νέες αναβαθμίσεις των «βοηθών εργασίας» AltaLink®

Οι αναβαθμίσεις της κορυφαίας σειράς προϊόντων της Xerox για το γραφείο είναι διαθέσιμες με τη δωρεάν εγκατάσταση του σχετικού λογισμικού

 Αθήνα, 14/01/2019.  Η συμμόρφωση με τους κανόνες ασφαλείας και η παραγωγικότητα στο χώρο εργασίας γίνονται πιο εύκολες με την οικογένεια πολυλειτουργικών εκτυπωτών  AltaLink® της Xerox.

Νέες αναβαθμίσεις στο λογισμικό αυτών των «βοηθών εργασίας» με ενσωματωμένη την τεχνολογία ConnectKey®, επιτρέπουν στις εταιρείες να ελέγχουν τις κρίσιμες ρυθμίσεις ασφαλείας και να επαναφέρουν αυτόματα τις μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές – ένα προληπτικό βήμα για την εξάλειψη των παραβιάσεων της ασφάλειας. Επιπλέον, μια νέα εμπειρία χρήσης παρέχει σε μεσαίες έως μεγάλες ομάδες εργασίας περισσότερους τρόπους για να εξατομικεύσουν τις καθημερινές τους εργασίες, εξοικονομώντας χρόνο και βελτιώνοντας την παραγωγικότητά τους.

Προληπτική ασφάλεια με τη Xerox.

Με τη νέα προστασία των ρυθμίσεων (Configuration Watchdog) των συσκευών AltaLink® οι ΙΤ managers μπορούν να διασφαλίσουν ότι οι συσκευές θα παραμένουν εντός των προκαθορισμένων πολιτικών ασφαλείας, προστατεύοντας τα κρίσιμα επιχειρηματικά δεδομένα και τις υποδομές, χωρίς να χρειάζεται εξωτερική παρακολούθηση.

Πιο συγκεκριμένα, οι διαχειριστές μπορούν να ελέγχουν τις απαιτήσεις συμμόρφωσης έως και οκτώ ρυθμίσεων ασφαλείας. Όταν εντοπιστούν μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές, το σύστημα προστασίας των ρυθίσεων ασφαλείας θα τις επαναφέρει αυτόματα στην προβλεπόμενη κατάστασή τους. Παράλληλα, οι μη εγκεκριμένες αλλαγές καταγράφονται για περαιτέρω έλεγχο.

Οι τελευταίες αναβαθμίσεις στην οικογένεια πολυλειτουργικών εκτυπωτών AltaLink® επιτρέπουν στις εταιρείες να καλύψουν τις προδιαγραφές NIST 800-171 που διέπουν την ασφάλεια των δεδομένων σε μη ομοσπονδιακά συστήματα και οργανισμούς πληροφοριών.

«Οι απειλές στον κυβερνοχώρο γίνονται όλο και πιο εξελιγμένες οπότε η Xerox ενεργεί ανάλογα» δήλωσε η Dr. Alissa J. Abdullah επικεφαλής προστασιάς πληροφοριών της Xerox. «Εφαρμόζουμε μια προληπτική προσέγγιση για την ασφάλεια των συσκευών, των δεδομένων και των εγγράφων, που βοηθά τους οργανισμούς στην ανίχνευση και την αντιμετώπιση απειλών ».

Για πρόσθετη προστασία, οι συσκευές AltaLink® περιλαμβάνουν υποστήριξη για λογισμικό διαχείρισης εκτύπωσης ThinPrint, με δυνατότητα κρυπτογράφησης και αποτελεσματική συμπίεση και ροή δεδομένων εκτύπωσης, παρέχοντας μεγαλύτερες ταχύτητες εξόδου.

Η οικογένεια συσκευών AltaLink® παρέχει νεές δυνατότητες εξοικονόμησης χρόνου.

Με εμπειρία χρήσης που θυμίζει tablet, οι συσκευές AltaLink® κάνουν πιο γρήγορες και πιο εύκολες τις καθημερινές εργασίες, με νέες λειτουργίες όπως:

  • Εξατομεικευμένη αρχική οθόνη: επιτρέπει την επαναδιάταξη στην οθόνη αφής των εφαρμογών και των χαρακτηριστικών που χρησιμοποιούνται συχνά, ώστε τα πιο δημοφιλή να τοποθετούνται στην κορυφή για εύκολη πρόσβαση.
  • Εφαρμογές με ένα άγγιγμα: απλοποιούν τις περίπλοκες και χρονοβόρες ροές εργασίας δημιουργώντας συντομεύσεις, όπως π.χ. η σάρωση και αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χωρίς να πληκτρολογείτε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή η δημιουργία φυλλαδίων με ένα μόνο άγγιγμα. Αυτά τα ‘One Touch Apps’ μπορούν να μοιραστούν μεταξύ πολλών συσκευών.
  • Οργανωτής συσκευών: Εγκαθιστά αυτόματα αναβαθμίσεις λογισμικού και χρονοβόρες αλλαγές διαμόρφωσης σε πολλές συσκευές. Μία συσκευή, χαρακτηρισμένη ως ‘κεντρικός υπολογιστής’, μοιράζεται με ασφάλεια τις ενημερώσεις με τις υπόλοιπες συσκευές, μειώνοντας το χρόνο διακοπής της συσκευής και τη χειροκίνητη παρέμβαση στα πληροφορικά συστήματα.

«Αυτές οι αναβαθμήσεις εκφράζουν και αποδεικνύουν τη δέσμευση της Xerox για καλύτερη διασφάλιση της Πληροφορίας και απλούστευση των επιχειρηματικών διαδικασιών για τους πελάτες μας», δήλωσε ο Tracey Koziol, Senior Vice President, Global Offerings της Xerox. «Οι ‘βοηθοί εργασίας’ ενισχύουν την αποτελεσματικότητα της διαχείρισης των πληροφορικών συστημάτων και την παραγωγικότητα των εργαζομένων»

Διαθεσιμότητα

Το δωρεάν λογισμικό αναβάθμισης των συσκευών AltaLink® μπορεί να αποκτηθεί στη διεύθυνση  https://www.support.xerox.com.