Η Xerox συνεχίζει να οδηγεί τις εξελίξεις στην τεχνολογία αιχμής των παραγωγικών εκτυπώσεων

Η πρέσα Xerox Iridesse™ και το λογισμικό XMPie Circle Personal Effect® λαμβάνουν τα βραβεία τεχνολογίας InterTech™.

Οι τεχνολογίες της Xerox που προσφέρουν στους παρόχους εκτύπωσης τη δυνατότητα  δημιουργίας κερδοφόρων εκτυπώσεων και εξατομικευμένων επικοινωνιών σε πολλές πλατφόρμες, αποτελούν ορόσημο στη βιομηχανία των εκτυπώσεων. Ακόμη μία απόδειξη αποτελεί η πρόσφατη διάκριση της νέας πρέσας Xerox Iridesse™ και του λογισμικού XMPie Circle Personal Effect®, με τα αναγνωρισμένα βραβεία τεχνολογίας InterTech™.

Τα βραβεία InterTech™, για τα οποία υπεύθυνη είναι η μεγαλύτερη ένωση των βιομηχανιών εκτύπωσης της Αμερικής (PIA), αναγνωρίζουν τις τεχνολογίες που μετασχηματίζουν τον κλάδο. Ο Jim Workman, αντιπρόεδρος του Κέντρου Τεχνολογίας και Έρευνας της PIA, δήλωσε: «Ψάχνουμε για συσκευές και λύσεις λογισμικού που είναι πραγματικά καινοτόμες και είναι πιθανό να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες για τις εταιρείες εκτυπώσεων».

Το Iridesse προσφέρει ένα εκτεταμένο σύνολο μεταλλικών χρωμάτων και ειδικών λειτουργιών για ιριδίζουσες αποχρώσεις που κάνουν τα προϊόντα εκτύπωσης να ξεχωρίζουν, ενώ το λογισμικό XMPie προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να μετατρέψουν τις επιχειρήσεις τους σε επιτυχημένους πολυκαναλικούς παρόχους επικοινωνίας.

«Για τους πελάτες μας, η τεχνολογία Iridesse και XMPie είναι ισχυρά επιχειρηματικά εργαλεία για την εκτύπωση εφαρμογών και τη δημιουργία εξελιγμένων εκστρατειών μάρκετινγκ», δήλωσε ο Andrew Copley, πρόεδρος Graphic Communications Solutions, της Xerox. «Με τη συνεχή ζήτηση για ειδικές τεχνολογίες εκτυπώσεων και αυτοματοποιημένες, πολυκαναλικές, ολιστικές λύσεις μάρκετινγκ, οι τεχνολογίες μας θα βοηθήσουν τους πελάτες μας να προηγούνται του ανταγωνισμού».