7 χρόνια επιτυχίας για τις Υπηρεσίες Επικοινωνίας της Xerox

Επτά χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας συμπλήρωσε το Τμήμα Υπηρεσιών Επικοινωνίας της Xerox Hellas, ενισχύοντας τις συνεργασίες του και εξελίσσοντας τις λύσεις που προσφέρει στους πελάτες του.

 

Αναγνωρίζοντας ότι η Επικοινωνία παίζει κυρίαρχο ρόλο στη διαμόρφωση της εμπειρίας των πελατών, η Xerox Hellas ανέλαβε, πρώτη στον κλάδο της, την παραγωγή marketing και προωθητικών υλικών για λογαριασμό πελατών της. Έκτοτε, οι σχετκές υπηρεσίες που προσφέρει καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επικοινωνιών – από εμπορικές εκτυπώσεις και δημιουργία POS, μέχρι υλικά συνεδρίων και εταιρικά δώρα. Παράλληλα, έμπειροι print experts παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες, προτείνοντας νέα υλικά και τρόπους για την ακόμη πιο αποτελεσματική μετάδοση του μηνύματος των πελατών.

 

Με αφορμή την επέτειο των επτά χρόνων, σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Balthazar, ο Διευθυντής Marketing & Direct Sales της  Χerox Hellas, Χάρης Τράμπας, έκανε μια αναδρομή στην επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών, εστιάζοντας στα «7 συστατικά της επιτυχίας» που εξασφαλίζουν στους πελάτες της Χerox εγγυημένο ποιοτικό αποτέλεσμα, αξιόπιστη υλοποίηση, οικονομίες κλίμακας, εξοικονόμηση χρόνου και αποδοτικότερες επικοινωνίες.

 

Παράλληλα, ο κ. Τράμπας ανακοίνωσε την προσθήκη στο portfolio της Xerox Hellas μιας σειράς από νέες υπηρεσίες, όπως creative και design services, κατασκευή εφαρμογών και sites, δημιουργία περιεχομένου, υποστήριξη social επικοινωνιών και παροχή καλύτερων insights μέσω της διενέργειας πρωτογενών και δευτερογενών ερευνών αγοράς.

 

Οι υπηρεσίες αυτές θα είναι διαθέσιμες σε συνεργασία με το Xerox Studio στο Λονδίνο και την καταξιωμένη εταιρεία τεχνολογίας Generation Υ, η οποία θα αποτελεί τοπικά τον στρατηγικό συνεργάτη της Xerox Hellas στην ανάπτυξη των νέων υπηρεσιών.

 

Ο Αναστάσιος Σπανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Generation Y, δήλωσε σχετικά: «Η στρατηγική συνεργασία μας με τη Xerox Hellas μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις καινοτόμες υπηρεσίες μας, βοηθώντας ακόμα περισσότερες εταιρείες να αναπτυχθούν και να πιάσουν τους επιχειρηματικούς στόχους τους.  Συνδυάζοντας τη δημιουργική και την ψηφιακή μας εξειδίκευση με την τεράστια εμπειρία της Xerox στο χώρο των εκτυπώσεων και της διαχείρισης της πληροφορίας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε από κοινού ακόμη πιο engaging εμπειρίες, σε διαφορετικές  πλατφόρμες».

 

Σύμφωνα με τον Βασίλη Ραμπάτ, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Xerox, «οι προσδοκίες των πελατών, οι εταιρικές διαδικασίες και η τεχνολογία έχουν αλλάξει. Για να επικοινωνεί αποτελεσματικά, μια επιχείρηση πρέπει να διαχειρίζεται το περιεχόμενο και τις επικοινωνίες της με έναν έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο. Γι’ αυτό, σε συνεργασία με τη Generation Y αποφασίσαμε να προσφέρουμε μια σειρά από νέες υπηρεσίες, που θα ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες των πελατών μας, έχοντας πάντα ένα στόχο: να βοηθάμε τις Επικοινωνίες των πελατών μας να αποδίδουν καλύτερα».

 

Στην ίδια εκδήλωση, η Marketing Manager της Playmobil, Ειρήνη Ευφραιμίδη, μίλησε για τη θετική εμπειρία της πολυετούς συνεργασίας της με την ομάδα Υπηρεσιών Επικοινωνίας της Xerox και παρουσίασε case studies εργασιών που η Xerox υλοποίησε για λογαριασμό της Playmobil.

Το event ολοκληρώθηκε με μια γαστρονομική πανδαισία που επιμελήθηκε ο βραβευμένος σεφ Χριστόφορος Πέσκιας. Περισσότεροι από 50 καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα ξεχωριστό μενού επτά πιάτων, εμπνευσμένων από τα συστατικά της επιτυχίας του Τμήματος Υπηρεσιών Επικοινωνίας της Xerox.